2789
من خودم مدتها درگیر این قضیه بودم دوستان تاپیک های زیادی زدن من هم پیگیری میکردم تا بالاخره تونستم به هدفم نزدیک بشم. من از وقتی درآمدم ماهی 90 هزار تومن بود تا حالا که نزدیک یک میلیون شده عملا زندگی من تغییری نکرده.درسته همه چیز گرون شده و خرج و مخارج زیاد اما بازم میشه با این در آمد بدون کرایه خونه خوب زندگی کرد. متوجه شدم همه از بی برنامگی خودم بوده و حالا خدا رو شکر دو ماهی میشه که اوضاع خوبه دوست دارم هر کس موفق شده مدیریت خوبی توی اقتصاد خانوادش داشته باشه بیاد و از تجربه ها و راهکارهاش بگه.از نوع تقسیم بندی و خرج کردن درآمد ماهیانشون بگه.تا بتونیم هم به خودمون هم به تازه کارها کمک کنیم چون من خودم خیلیییییییییی سختی کشیدم تا تونستم موفق بشم. من تاپیکهای مفیدی که خونده بودم و خلاصه مطالب مفیدشون و اینجا میزارم.

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما در آمدمون با همسرم در ماه 2500 بود تقریبا اما نه تنها به پس انداز نمیرسیدیم بلکه وام میگرفتیم که اونم خرج میشد و ما موندیم و اقساط و بچه ای که توی راه بود.منم استراحت مطلق و حقوق منم فعلا صفر شده بود

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

قبلا دفتر برمیداشتم و خرج و مخارج و مینوشتم اما فایده ای نداشت و در عمل فرقی نمیکرد فقط مینوشتم

دیدم اینجوری نمیشه حتما راهکاری وجود داره چطور خیلی ها رو میبینم با همین حقوق ما زندگی خوبی دارن هر دو سال یا خونشون و عوض میکنن یا ماشین.(این حرفها رو نه از روی حسادت خدا شاهده فقط از روی اینکه به خودم تلنگری بزنم میگفتم)

صبا جون شما هم به ریز بگو روش خرج کردنت و تا م بیشتر یاد بگیریم

بعد مرتب میرفتم تاپیکهایی که موضوعشون ارتباط داشت و می خوندم تااااازه متوجه اشتباهم شدم من فقط مخارج و مینوشتم و کاری به درآمدمون نداشتم این که چقدر در میاریم کی اینا رو خریدیم؟و خیلی موارده دیگه

تا توی یکی از همین تاپیکها با یاسمن جون آشنا شدم و روند زندگیم و تغییر داد تا یکماه مرتب بهش پیغام میدادم و ازش سوال میکردم و اشتباهاتم و میفهمیدم توی همین یک ماه تونستم تمام اقساط عقب افتاده 5 ماه و پرداخت کنم . حالا اشتباهات من توی دخل و خرج