2777
2789
عنوان

بچه ها ی ترک زبان کسی آنلاین هست لطفا بیاین ی دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست
ممنونم تا همینجا شم لطف کردین شما 

قوربانام✋

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

عشقتو تو قلبم به آتیش کشیدی و منو اشفته کردی

جستم تو زیاد ولی نیومدی از هیچ راهی

به دردی گرفتارم کردی و هیچ کس از من خبر نمی گیره

İştah olsaydı insan da hekim  na gacardi na Ağlar dı söz bir da dı ki aşk olsaydı hami jan varıp jan âlaridi

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقته آروم و قرار ندارم یارم ترکم کرده و یادی ازم نمیکنه

من خیلی منتظرش موندم و قلبم سرشار و لبریز از اون شده و من نفهمیده بودم

تا صبح نخوابیدم و فکر و خیال کردم آخه من بهش حسمو نسبت بهش گفتم 

یار چشم و ابرو مشکی من دلم پر خون شده منو تو آتش عشق انداختی و بعدش پشیمون شدی 

تو هر جایی و هر راهی دنبالت گشتم ولی پیدات نکردم من ، تو یه دردی افتادم که هیچ کس  درکم نمیکنه

میگه:

چند وقته قرار وآروم ندارم 

کسی که دوستش دارم رفته و دیگه یادی از من نمیکنه 

من چقدر چشم به راه اون بودم و هستم 

مصرع چهارم رو نفهمیدم چی نوشته 

شب تا صبح نخوابیدم و فکر و خیال کردم 

آخه من عاشقم و عشقم برای یارمه 

چشم و ابرو سیاه من دلمو خون کرده 

منو انداخت تو آتش عشق و گرفتارم کردو سپس و پریشانم کرد 

یارم رفته و کسی نیست که بیاد (یارم نمیاد)

یارم منو به درد سختی گرفتار کرده و معلومه حالم بده 

من چقدر چشم انتظارش بودم و چشمم به راه هست 

تا صبح نخوابیدم و فکر و خیال کرده ام 

آخه عشق من برای یار با نازمه 

بیت اخرم

تا صبح نخوابیدم به عشق تو فکر می کردم 

و فهمیدم که به یار با ناز علاقه مندم و عاشقش هستم

İştah olsaydı insan da hekim  na gacardi na Ağlar dı söz bir da dı ki aşk olsaydı hami jan varıp jan âlaridi
معنیش اینه. احلا حب و غرامی  انته احلا حیاتی  انه اموت فیک وانته اغلا شخص فی.حی ...

از افق های تازه ای در ترجمه رو نمایی کردی برادر ممنون

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

میگه: چند وقته قرار وآروم ندارم  کسی که دوستش دارم رفته و دیگه یادی از من نمیکنه  من چق ...

ممنون عزیز دلم خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی برام و اینهمه تایپ کردی برام ی دنیا ممنونم ازت   

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
عشقتو تو قلبم به آتیش کشیدی و منو اشفته کردی جستم تو زیاد ولی نیومدی از هیچ راهی به دردی گرفتارم ک ...

منو در آتش عشق افکند و پریشانم کرد 

چشم انتظار یارم موندم ، چیکار کنم هیچکس نیومد 

به دردی منو دچار کرده که حالم رو هیچکس درک نمیکنه

🔴#کاربر آقا#     HEY, DENTISTRY,IM COMING                                                         ‌.                         
چند وقته آروم و قرار ندارم یارم ترکم کرده و یادی ازم نمیکنه من خیلی منتظرش موندم و قلبم سرشار و لبر ...

ممنونم از شما عزیزم از وقتی که کذاشتین و ترجمه زیباتون خیلی لطف کردین 

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
میگه چن وقتیه اروم وقرار ندارم عشقم رفته منو یادی نمیکنه من چقد منتظر برگشتن اون بودم تاصبح نخواب ...

واست صلوات فرستادم عزیزم منم حاجتم با حاجتت یکیه 

میخواهمت که خواستنی تر از هر کسی😍😘خدایا همه روبه آرزو هاشون برسون منم به آرزو هام برسون 🤲

واست صلوات فرستادم عزیزم منم حاجتم با حاجتت یکیه 

ممنونم گلم منم برات قدرخوندم..انشالله که برسیم به حاجتمون

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
ممنونم گلم منم برات قدرخوندم..انشالله که برسیم به حاجتمون

فدات شم عزیزم انشالله

میخواهمت که خواستنی تر از هر کسی😍😘خدایا همه روبه آرزو هاشون برسون منم به آرزو هام برسون 🤲