2777
2789
عنوان

خیانت😔

498 بازدید | 38 پست

بچه ها از قبل تایپ نکردم تو رو خدا حوصله کنید زود زود میذارم

توی محل ما یه اقایی هست که زن داره و طبقه بالا خونه پدرش زندگی میکنن اوایل ازدواج یکم گویا ناراحتی داشتن زنه چند بار رفت قهر فلان تا مرده تعهد داد برگشتن ب زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا استاتر اینو میگه منم ی چیز بگم خیلی ناراحت شدم ی تازه عروس داماد همسایه هست خامم باردار ک میشه استراحت مطلق چون طبقه ۴ خونشون و آسانسور نداشت بیچاره رفت خونه مامانش مرد بیشعور هر چند روز ی دختر میاره خونه کسی هم نمیتونه به زنش بگه 😐 خیلی تابلو  واقعا مردها چقد بیشعور شدن انگار فقط بچه زنه س داره اذیت میشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

با دختره میره تفریح گردش فلان ب زنش میگه من سر کارم همش تا دختره میفهمه اقا زن داره و بهش دروغ گفته که مجرده دعواشون میشه دختره هر کار میکنه مرده دست از سرش برنمیداره

پدر پسره وقتی میفهمه عصبی میشه و به پدر دختر میگه پسرم متاهله فلانه اینا پسره هم زنگ میزنه باباش که تو گوه خوردی به بابای زهرا(مستعار)گفتی متاهلم این وسط درگیری میشه میگذره چند ماه