2789

من اسفند ۷۹ هسم ولی دیگه ۸۰ حساب میشم

اگه بگم تا الان هرچی خواستگار داشتم‌

چه اشنا

چه غریبه 

دهه ۶۰ هستن باورتون میشه!!!

من خیلی اینو میشنیدم

ولی فک میکردم الکی مبگن و در این حد نیس ولی من امسال چن تا خواستگار برام اومد و همشون ۳۲سال به بالااا

به دوستم گفتم اونم گفت چن تا خواستگار دهه ۶۰ داشته و رد کرده

دوستم قصد ازدواج هم داره ولی خب...

حالا من خودم کلا قصد ازدواج ندارم چون یه سری مشکلات هس و سنمم کمه بنظرم

ولی همش به این فک میکنم که الان کلی دختر دهه ۷۰ و دهه ۶۰ هس که مجردن

بعداینا میان خواستگاری من و دوستام!!!

اینا میخوان زن بگیرن یا بچه بزرگ کنن؟؟

تو سایتم خیلییی دیدم

انگار دیگه داره تو جامعه جا میوفتع اینقدر فاصله سنی😑😑😑

داداش دوستم متولد۶۶ با یه دختر عقد کردن ...دختره متولد۸۰😐

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همون برای تربیت و سوار شدنشون بیشتر بنده خدا ها هم چیزی از زندگی‌ و زندگی زناشویی نمی‌دونم که فکر میکنن ازدواج میکنن حالا وایییی چه خبره نمی‌دونن از سختی هاش فقط لباس عروس و شاهزاده سوار بر اسب سفید رو‌میبینن 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

چون میخان مثل خمیر شکلش بدن  تربیتش کنند مگرنه کی میتونه به خانوم بالغی دهه هفتادی مثل من بگه فلان لباس اجازه بگیر بپوش بعد خودش بره دنبال  بازیگوشیاش منم شاده نگاه کنم😊

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

هرچی کوچولوتر باشه دوس داشتنی تره 

ولی دهه ۶۰ ک دیگه خیلی فاصله زیاده ..قبول نکنید ...اصلا فاصله زیاد بدها مشکل ساز میشه 

ب زودی از سایت میرم...😊.چندتا از کارایی که دنیا و آخرتمون رو تضمین می‌کنه میگم شما هم چیزی می‌دونستی بگو بهش اضافه کنم فقط از اون اصل کاری ها باشع 😊....۱، اول بنظرم نماز اول وقت هست ۲، گره یکی رو گشودن ( کمک ب دیگری ) چ مالی چ غیر مالی  . وااای ک چی هست این مورد ،حیف نمیتونیم درکش کنیم  ...تو همین سایت با حرف زدنت گره ی یکی رو بگشای ..خدا می‌دونه یعنی چی. ..بیرون میری پول داری یه کوچولو به یه فقیری کمک کن نترس پولت کم نمیشه 😅 ۳، استغفار کردن..دائم استغفار کن از نماز خوندنت هم استغفار کن حتما نباید گناه کنی که 😅 ۴. دست و پای مادر رو بوسیدن و خوشحال کردنش  .الان برو کف پاشو ببوس 😘 بعد پدر  ۵.زیارت عاشورا همیشه بخونید دائم زیارت عاشورا رو بخونش ( پنج دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره)  ۶.برا تعجیل و ظهور و امام زمان عج  و سلامتیش همیشه اول دعا کن بعدش همسایه و فامیل و دوستان فقط ب فکر خودت نباش ...الهم عجل لولیک الفرج ب حق حضرت زینب سلام الله علیها رو یادت نره از قلبت برا ظهور و سلامتی آقا دعا کن ۷، مهم ترینش رهبرمون آقا سید علی خامنه ای رو دریاب ...پشتش باشید....ب حرفاش گوش بده و با جون ودل عمل کن..چون وچرا براش نیار😔 ....وگرنه هلاک میشی و عاقبت بخیری فقط با ایشون هست 🌹...این ۷ مورد رو دائم انجام بدید مثل ریسمان محکم عادت برات بشه      .حالا ک تا اینجا اومدی برا حاجت روایی خودت هدیه ب امام زمان عج  یه دونه صلوات بفرست..«الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم»🌹...هر وقت دلت گرفت این آهنگ و گوش بده  ان شاء الله دلت باز شه . 😊🤲🤲       https://uupload.ir/view/majid_bani_fateme_-_jan_agham_sana_ghorban_agham_(128)_hw4f.mp3/