2789
عنوان

واقعا بالای سی سالتون شده😱😱😱

120 بازدید | 14 پست

دقت کردین وقتی جشن تولد یه خانوم ۴۵ ساله دعوت میشیم اکثرا بهش میگیم چقدر جوون موندی نسبت به سنت.. پوستت خوب مونده... ما قصدمون خوبه ولی پشت این حرفا یه حقیقت تلخ پیدا شده انگار که نباید یک زن. افزایش سن و میانسالی رو بپذیره. انگار که ارزش زن به جوانی و زیباییش هست نه تجربه خدمت یا دانشی که داره.. ولی برعکس یه مرد هر چی سنش بالا تر میره احترامش بیشتر میشه، حتی در شغل یا اجتماع به قدرت میرسه.

اگر به عنوان یک زن دوست دارید زیبا و جوان بمونید این اشکالی نداره اما باید سنتون بپذیرید. از داشتن چروک سلولیت و ترک پوستیتون تیرگی... هاتون خجالت نکشید یا حس بدی نداشته باشین. جامعه امروزی برای فروش محصولاتش داره این فشار به خانوم ها وارد میکنه و متاسفانه این الگو داخل ناخوداگاه همه ی ما خانوما وجود داره. تنها کار مفیدی که میتونیم انجام بدیم اینکه زن ستیزانه عمل نکنیم و اجازه ندیم استانداردهای جامعه خوشحالی ما و همجنسامون رو تحت تاثیر بزاره🤍

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

کتاب ستاره ها چیدنی نیستند رو هم بخونید

به شدت توصیه میشه

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبلا یه ۴۰ ساله سنش بیشتر میزد و صورتش پر از چروک بود و ۳.۴ بچه داشت

ولی الان ۴۰ ساله ها هنوز میگن برا ازدواج یا والد شدن زوده!

دیگه آدما دیر پیر میشن😄

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

اره بخدا من امروز توجه کردم دیدم پوستم انگار کدر شده افسردگی گرفتم از خودم بدم اومده

گندمی بودم به جو تبدیل شدم😐

اسی جامعه مارو به این سمت میکشونه که همش باید به این فکر باشیم خودمونو جوون و زیبا نگه داریم،وقتی میبینیم تلاشمون بی نتیجه اس افسردگیِ حاد میگیریم

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین

قبلا یه ۴۰ ساله سنش بیشتر میزد و صورتش پر از چروک بود و ۳.۴ بچه داشتولی الان ۴۰ ساله ها هنوز میگن بر ...

دقیقا اخه قدیم خانوما زیاد زایمان میکردن و سختی میکشیدن الان به نظرم چهل بازم جوون محسوب میشه پیری از همون ۶۵ اینا شروع میشه

اره بخدا من امروز توجه کردم دیدم پوستم انگار کدر شده افسردگی گرفتم از خودم بدم اومدهگندمی بودم به جو ...

متوجهم منم بارها حس تو رو تجربه کردم با اینکه میدونستم این مقایسه نا عادلانست گاهی پوستمون به خاطر استرس بی خوابی یا کم ابی کدر میشه ولی شما زیبایی به هیچ کسی بدهکار نیستی

دقیقا اخه قدیم خانوما زیاد زایمان میکردن و سختی میکشیدن الان به نظرم چهل بازم جوون محسوب میشه پیری ا ...

زایمان

و

روتین پوستی

الان همه خانمها بدون ضدآفتاب بیرون نمیرن.خیلی روندی پیری پوست رو به تاخیر میندازه مراقبت از پوست

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

من ۴۳ سالمه وقتی موهای سفیدم و میبینم کلی باهاشون عشق میکنم.

یادم میاد سنی ازم گذشته و چه چیزاهایی دیدم و تحمل کردم و چه روزهایی که به خیر گذشت و غیره

دوست دارم بهم بگن خوب موندی اما از اینکه پیرم بشم لذت میبرم

متوجهم منم بارها حس تو رو تجربه کردم با اینکه میدونستم این مقایسه نا عادلانست گاهی پوستمون به خاطر ا ...

اره واقعا ماهم دوس داریم تاابد جوون و زیبا باشیم ولی چرخه ی زندگی رو باید طی کنیم

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین

من ۴۳ سالمه وقتی موهای سفیدم و میبینم کلی باهاشون عشق میکنم.یادم میاد سنی ازم گذشته و چه چیزاهایی دی ...

خیلی طرز تفکر عمیقی داری 😍 دقیقا اون دانش و تجربه ای که شما داری از من خیلی بیشتره برای من افزایش سن این معنی رو میده که شما الان با اعتماد به نفس بیشتری هستید🤍