2777
2789
عنوان

خرید اینترنتیاا لطفا بیاین بگین من چه کنم..🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ثبتش کردم. حوصله ندارم باز لغو کنم.. 🤦 مرسی که نظر دادی

پس اگه ثبت شده دیگه لغو نکن اگه نفرستادن اونوقت پیگیری کن اما به نظرم میفرستن ولی کار بدی نکردی اصلا منم دوست ندارم غریبه تو واتس اپ بیاد درست نیست اصلا حریم شخصیه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
پس اگه ثبت شده دیگه لغو نکن اگه نفرستادن اونوقت پیگیری کن اما به نظرم میفرستن ولی کار بدی نکردی اصلا ...

اره الان کد رهگیری فرستاد باقی پولمم پس داد. مرسی واقعا آرومم کردی.😊😘💕

اره الان کد رهگیری فرستاد باقی پولمم پس داد. مرسی واقعا آرومم کردی.😊😘💕

پس دیگه حله مرسی از تو عزیزم 

راستش من که یه بار از لنو مارکت خرید کردم بدون ثبت نام و هیچی نزدیک عید بود انقدر دیر اوردن که دیگه فاتحه پولم رو خوندم دیگه بعد عید فراموششش کرده بودم  فقط یه کد پیگیری داشتم ولی حتی نمیدونستم به کجا زنگ بزنم ثبت نامم نکرده بودم که برم کد رو بزنم ببینم الان تو چه مرحله ایه دیگه کلا گفتم درس عبرتی میشه برام 

تا یه روز دیدم پستچی اومد با یه بسته حتی نمیدونستم توش چیه کاملا یادم رفته بود دیدددددم اااا خدا بیامرز سفارش لنومارکتمه 😂

ولی بعد از اون به جز دیجی دیگه از هییییچ سایتی جرات نمیکنم خرید کنم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
پس دیگه حله مرسی از تو عزیزم  راستش من که یه بار از لنو مارکت خرید کردم بدون ثبت نام و هیچی نز ...

که اینطور.. آره درسته دیجی در حال حاضر بهترینه. ان شاالله‌ بقیه مارکت ها هم یاد بگیرن. 😄😊 

ضمنا امضاتم خوشگله. دست و پا شکسته خوندمش😅

که اینطور.. آره درسته دیجی در حال حاضر بهترینه. ان شاالله‌ بقیه مارکت ها هم یاد بگیرن. 😄😊  ض ...

تو خودت خوشگلی عزیزم 🥰ممنونم

اره زیاد حرف زده و حق نداشته بیاد واتس اپ

من یبار از باسلام خرید کردم

وقتی میخواستن چند روز بعد تحویل بدن من مسافرت برام پیش،اومد

پیام دادم که اگر ممکنه ده روز بعد بفرستن

خیلی همراهیم کردن

و پیگیر بودن

فروشنده خانوم بود

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره زیاد حرف زده و حق نداشته بیاد واتس اپ من یبار از باسلام خرید کردم وقتی میخواستن چند روز بعد تح ...

اره دقیقا اکثر بچه ها هم همینو گفتن.. الان که دیگه خدا رو شکر سفارشم رسیده پست شهرمون. 

راستی مرسی که نظر دادی زویا جون. 💕🌺🙏