2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا رشته ی ریاضی کم شده

112 بازدید | 12 پست

میخوام برم دانشگاه از مهر

۹ سال پیش مهندسی روزانه قبول شدم نصفه نیمه خوندم ول کردم 

الان میخوام برم پیام نور یا ازاد کارشناسی اموزش ریاضی بخونم اصلا نیست همچین رشته هایی...چرا واقعا

برا اینکه دهه ۶۰ بهش حمله شد همه شدن مهندس و بیکار دیگه کسی سراغش نرفت ولی برا فرهنگیان خیلی خوبه بر ...

اخه اصلا نیست این رشته ها اکثر شهرای استانو دیدم خبری از اموزش ریاضی یا ریاضی کاربردی نیست

حالا اون زمان نمیخواستم پر بود

خودمم قصدم معلم شدنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اصلا نیست این رشته ها اکثر شهرای استانو دیدم خبری از اموزش ریاضی یا ریاضی کاربردی نیستحالا اون ز ...

تو شهر و استان ما هر کی فرهنگیان رشته ریاضی بود دبیری اورد دوست خودم با تراز ۵۰۰۰ و سابقه ۴۰۰۰ دبیری اورد 

من از خودشون پرسیدم میگن پول نیس توش

الان باید چیکار کنم به نظرتون

رشته ی علوم تربیتی داره که همه درساش حفظیه و دوست ندارم 

از طرفی دلم میخواد اگه ازمونای اموزش پرورش قبول نشدم حداقل بتونم به صورت خصوصی تدریس کنم تو اموزشگاها

تو شهر و استان ما هر کی فرهنگیان رشته ریاضی بود دبیری اورد دوست خودم با تراز ۵۰۰۰ و سابقه ۴۰۰۰ دبیری ...

به نظرتون چیکار کنم خیلی تو فکر ادامه تحصیل بودم که معلم شم الان خورد تو ذوقم

الان باید چیکار کنم به نظرتونرشته ی علوم تربیتی داره که همه درساش حفظیه و دوست ندارم از طرفی دلم میخ ...

ولی من به نظرم منطقی نیس بخاطر این که پس این برج ها و خونه هارو کی می‌سازه؟ قطعا مهندس 

و این که آره الان معلم ریاضی تو اموزشگاه واقعا درآمدش خوبه من به نظرم اگه بتونین معلم با سوادی بشین خیلی زود به درآمد میرسین چون ریاضی خیلیا توش گیر میکنن

دختری که آینده را دید💙🦋

چرا دختر وقتی میگم دبیر رشته ریاضی میخان قبولیش راحت تر از تجربی و انسانیه بخونی میاری

خب اخه چی بخونم پیام نو رو ازاد شهرمون اصلا این رشته ها رو ندارن از طرفی بچه دارم شوهر دارم شرایط شهرای دور و ندارم🫥

کنکور فرهنگیان بده

نمیتونم چون یکبار دانشگاه روزانه رفتم و اگر بخوام انصراف هم بدم دوسال پیش زنگ زدم دانشگاهمون گفتن چهل میلیون باید جریمه بدم فقط از طریق ازمونای استخدامی سنجش میتونم قبول شم