2777
2789
عنوان

خانمااا ی لحظههه بیاییید لطفا😔

97 بازدید | 13 پست

من 22سالمه و مشکل پری دارم چند ماه پیش باز تا دو ماه پ نشدم رفتم دکتر گفتن کیستای ریز دارم ک با دارو حل شد و تقریبا تا دو سه ماه پریودیم خوب شد.بعد اون من ماه سوم ک پ شدم ی هفته بعدش نامزدمو دیدم وی رابطه سطحی داشتیم باهم منم از بس استرسیم قرص اورژانسی خوردم و تقریبا تا چند روز بعدش باز لکه بینی و خون دیدم از اون موقعه تا الان دوماه هم میگذره ک پری نشدم 

خانماااا بببخشید ک انقد طولانی شد..😔😭لطفا اگ کسی میدونه ممکنه چ مشکلی برام پیش اومده باشه بگهههه 

یکشنبه من نوبت دارم اصلا آروم و قرار ندارم 😭😭😭😭😭

قرص اورژانسی هم پری رو بهم میزنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمالا بخاطر قرصی که خوردی بهم ریخته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
رازیانه بخور منظم میکنه همینطور سرکه سیب اصل بااب قاطی کن بخور ثعلب  اورژانسی دیگه نخور خیلی ...

ممنون عزیزم...چشم 

سرکه سیب اصلو از کجا میتونم تهیه کنم??

ممنون عزیزم...چشم  سرکه سیب اصلو از کجا میتونم تهیه کنم??

عزیزم من یه شیشه مارک ویک ویک خریدم اصل بود چون بوی تند سیب میداد 

سرکه سیب اصل  گرونتره از معمولیه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم من یه شیشه مارک ویک ویک خریدم اصل بود چون بوی تند سیب میداد  سرکه سیب اصل  گرونتره ...

اجی گلم ببخشید انقد سئوال میکنم ثعلب رو چطور استفاده کنم؟؟پودر ثعلب باید بگیرم؟؟

اجی گلم ببخشید انقد سئوال میکنم ثعلب رو چطور استفاده کنم؟؟پودر ثعلب باید بگیرم؟؟

خواهش میکنم عزیزم 

آره هم چوبش هس هم پودرش 

باشیر قاطی کن بخور 

توبستنی هم هست 

زیادروی نکن توقاعدگیت مصرف نکن اگه نتونستی پیدابکنی 

عرق رازیانه ناشتا  بخوری جواب میگیری 

یادمنوش

من خودم نمیشدم رازیانه مصرف کردم عالی بود

دارچین خرما غذاهای طبع گرم بخور 

احتمالارحمت سردی کرده 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️