واقعا به هیچی گوش نکنه حتی یه حرفتون،غذا نخوره و مدام غر بزنه و بهونه بگیره همین جوری،چیکار میکنین؟؟ حالا یا بچه خودتون باشه یا بچه دیگران . یه بچه ۴ یا ۵ ساله مثلا . لطفا نگین بچه ست و نمیفهمه چون بچه هم یسری حرفا رو گوش میکنه ولی این بچه نه!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عینشو داشتیم به حرف هیچکی گوش نمیداد من اصلا سعی نمیکردم کنترلش کنم فقط مواظب بودم خراب کاری ای نکنه چون واقعا هیچ راهکاری برا لجبازیاش نداشتم
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
بچه دیگران باشه که خب اصلا برام مهم نیس میگم به من چه ! بچه خودم باشه هم سعی میکنم به کاراش بی اهمیت باشم شاید درست شد چون اگه خیلی پیگیر باشی بدتر میشه گریه کن لجبازی کنه انگار نمیشنوم