2777
2789
عنوان

اگه با یه بچه خیلی خیلی لجباز رو به رو بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
چوب مادر گله هرکی نخوره خله! پ اینا ک این شعرو گفتن کی بودن😐😐😐😐 کتکم ب وقتش خوبه و اثرگذاره. وا ...

منم همین نظر رو دارم ولی بعضیا میگن اصلا و تحت هیچ شرایطی راه نداره!! یه نفر یه جوری همین جا با یکی برخورد می کرد انگار مادره قتل کرده بود!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

می دونی تقصیر ما هم هست من یه بار برخورد جدی می کنم یه بار می گم ولش کن بچس از اون ور اینجور شده تا مامان عصبانی نیست من هر کار دلم می خواد می کنم بعد دیگه قاطی کنم گوش می ده با داد همه کارام پیش میره و تهدید و گرفتن تبلت و وسایلش 

من تبیه گاهی موافقم ولی تتبیه بدنی اصلا و ابدا بجه گناه داره مگه برده اس دست ما

درسته نباید زد نباید.. ولی ی جایی لازمه

زدنم حد و اندازه داره، جا داره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من تبیه گاهی موافقم ولی تتبیه بدنی اصلا و ابدا بجه گناه داره مگه برده اس دست ما

واقعا بعضی جاها به نظر من آروم و صورت به پایین اشکالی نداره باور کن ما بدترشم خوردیم!! اگه نزنیم یه جاهایی چجوری کار های خیلی بدشون رو بفهمن؟؟نمیشه که حرف زد باهاشون!!

پسر منم خیلی شیطنت نیکنم.دیروز رفتم بازار گداشتمش پیش خواهرم.امیگه اینقدر اروم بود هرچی بش میگفتم گو ...

دقیقا منم دخترم اینجوره میرم خونه مامانم میگه تو اومدی بهم ریخت تا الان صداش در نمی اومد 

منم همین نظر رو دارم ولی بعضیا میگن اصلا و تحت هیچ شرایطی راه نداره!! یه نفر یه جوری همین جا با یکی ...

ولشون کن اینجا ی چی بگی صدتا فحشم بهت میدن

من ب شخصه برا دل خودم بچه نمیارم. بیارم برای خودش میارمش و تا جایی ک میشه سعی میکنم مادر خوبی باشم ولی منم ی انسانم تا ی جایی صبر و تحمل دارم. بالاخره ی جایی کتک لازمه ک در راه تربیت باشه. نه اینکه آدم دق دلیشو سر بچه بیگناه خالی کنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴