2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ببین بستگی داره که با چه مشخصاتی بخوای خردکن بخری. یونیک جزو خردکنهای ارزونه و خیلی ضعیف بازار. البته الان اینجوریه چون یونیک در اصل خودش خردکن نداره و جنسای اصلیش خیلی خوبن. مارک بوش و فیلیپس که خیلی مارک های خوبین، خردکن هاشون کوچیکن و اغلب زیر 1.5 لیتری ان. ظرفیتشون کوچیکه و برای سبزیجات طراحی شدن نمیشه باهاشون یخ خورد کرد یا برای قیمه کردن گوشت ازشون استفاده کرد. چون خردکن هاشون از طراحی های قدیمه و هنوز آپدیتش نکردن. ولی تو خردکن برقی بنظرم این مدل ها رو چک کن. بهترین خردکن برقی ، خردکن 6 تیغه روگن آلمان مدل 2320 هست که می تونه کار چرخ گوشت، سبزی خردکن، بستنی ساز  و اسموتی ساز رو برات انجام بده. این خردکن تیغه و شفتش تیتانیوم ضد ساییدگیه و موتورش مسیه زود داغ نمی کنه و سنسور هوشمند داره. سایزشم 3 لیتری شیشه ای و تنها برند خارجی بازار که قطعاتش تو بازار هست. اگر ظرفیت بالاترم خواستی همین مارک مدل 2330 عالیه.

اگه خردکن کوچیک در حد 1.5 لیتر کافیه برات، خردکن 6 تیغه عرشیا محشره . خردکن سنکور مدل 6150 عالیه. این دوتا خردکنم بی نظیرن. اما اگه خردکن بزرگ با قیمت مناسب می خواید، خردکن سیلور کرست حرف نداره. چندین سایز مختلف از 0.5 لیتری تا 8 لیتری داره که می تونه نیازتون رو رفع کنه.