2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واسه دائم خوب نیس وکلاباید۲۰ثانیه روشن باشه هردفعه .۱۰دقیقه استراحت 

منم دارم ولی هیچی چرخ گوشت نمیشه 

این خردکن روهم واسه سبزی .خردکردن میوه و...استفاده میکنم بیشتر

ولی اگه خواستی بگیری مارک خوب بگیر .لایف اسمایل هم خوبه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چ فرقی دارن عزیزم  بعد واسه چرخ کردن میخاد شما چ استفاده ای میکنین

آخه شیشه ایی میبینی مثلا توشو بنظرم بهتره 

چیزی بگیره که 4تیغه باشه و مثلا 800 وات اینا باشه فوما هم خوبه برو دیجی کالا هر برند کامل توضیح داده نظرات هم خیلی کمکت میکنه 

خدایا شکرت 🙏🏻
نه واسه دائم خوب نیس وکلاباید۲۰ثانیه روشن باشه هردفعه .۱۰دقیقه استراحت  منم دارم ولی هیچی چرخ ...

من خودمم آبمیوه گیرم چهار کارس ک خرد کنشو خیار یا پیاز اینا می زارم خیلی بد میشه ولی مرغ گذاشتم خوب چرخ کرد

من خودمم آبمیوه گیرم چهار کارس ک خرد کنشو خیار یا پیاز اینا می زارم خیلی بد میشه ولی مرغ گذاشتم خوب ...

نه من همه چی داخلش خردمیکنم ولی واسه گوشت ومرغ هیچی چرخ گوشت نمیشه 

ایناعمرشون هم کمتره 

زیادهم نبایدپربشه ومکافات داره واسه چرخ کردن ۲کیلوگوشت

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اهان خوبه من از این مارک چیزی نداشتم تاحالا

ولی این گوشت چرخ نمیکنه عزیزم ..منم خرد کن دارم ۱ملیون ۲۰۰خریدم ..گوشت چرخ نمیکنه ..خراب میکنه خرد کن رو...چرخ گوشت بخر...پارس خزر عالیه عالی

کاربریم دو نفره هستیم