2777
2789
عنوان

همزاد وجود داره؟

409 بازدید | 59 پست

همه درمورد گرگینه، روح ، جن و شیطان گفتن کلی گفتگو کردیم صحبت کردیم تبادل نطر کردیم

ولی کسی در مورد همزاد حرفی نزد.

به نظر شما همزاد وجود داره؟

کسی همزاد خودش رو دیده؟

چطوری بوده شبیه خودش؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

من همزادتم

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وجود داره

عه همون جنگیره هستی که خوبی😂👋

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من که ندیدم.ولی دخترخالم میگن داره.خیلی اذیت میشه و شب ها از خواب میپره.حتی گاهی نصفه شب ها توی اتاق پیداش میکردن با اینکه نوزاد نمیتونه راه بره!دقیق اطلاعی ندارم راجبش منم تا همین حد میدونم

من همزادتم

نه جدی اکثرا گفتین جن وجود داره البته جنی که تو قران گفته رو نمیگم ولی بقیه منهارو هم گفتن واقعیت داره مثل تو فیلمها

گفتن این فیلمهایی هم که ساختن از واقعیت الهام گرفته شده و همشون واقعیت داشته.

حالا همزاد چطور.... نظرتون در مورد همزاد چیه؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
من که ندیدم.ولی دخترخالم میگن داره.خیلی اذیت میشه و شب ها از خواب میپره.حتی گاهی نصفه شب ها توی اتاق ...

بیشتر توصیح بده عزیزم نوزاد نمیتونه راه بره درسته

نه جدی اکثرا گفتین جن وجود داره البته جنی که تو قران گفته رو نمیگم ولی بقیه منهارو هم گفتن واقعیت دا ...

همزاد جنیه که همزمان باهامو ب دنیامیاد

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
من همزاد خودمو دیدم ولی سریع رد شد تو اینه دیدمش شبا اذیتم میکرد

بابا سایه خودت بوده از ترس خیالات و اوهام برت داشته گلم تاریک بوده خونه