2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلاح نکردم هنوز 😂

راستش اونقدری وضعم وخیم نیست ولی مامانمو اوکی کردم تقریبا ی سری جاها از صورتمو گفته بند میندازه خودش 

۱۸ سالمه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

نکردم هنوز 

موهام بورن اصلن انگار اصلاح کردم😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

مجردی در حد سیبیل بود چون بورم 

عقد که کردم یک ماه بعد جشنم بود دست نزدم تا روز جشن ابرو و صورت رو که اصلاح کردم بعد میکاپ و اینا شوهرم وقتی دیدم خیلی ذوق کرد میگفت خیلی ناز و خوشگل شدی و اینا خانواده شوهرم هم همینطور

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

مجرد بودم همه میگفتن خوشگل شدی😍😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

من اولین بار اصلاح کامل ابرو و صورت شب قبل عقدم بود شوهرم دم در ارایشگا منتظر موند خیلییییی تغیررر کرده بودم..دادشم نشناختم تا این حد. خخخ. بعد عقدم ک اصلا یسری دوستام تو خیابون میدیدنم نمیشناختن تا خودمو معرفی کنم 

کلام من ب همه بی ادبان. ازبی ادبی کردن کسی ب جایی نرسیده .دریست ادب ب هر گدایی نرسد.متولد۷۷ نیستم