2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیبلامو زدم 

خیلی سبک شده بودم داشتم پرواز میکردن یه عالممممه سبیل داشتم

کسی نفهمید چند وقت بعد داداشم فهمید اومد دعوام کنه مامانم نذاشت گفت بتوچه مامانم خودش اجازه داده بود 

مرتیکه کور بعد چند وقت فهمید 😂😂😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من اگه بخام اصلاح کنم چیکارکنم که جوش نزنم؟

اخه پوستمم سفیده خیلی پیدامیشه اگه جوش بزنم🙁

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
مجرد  با ژیلت صورتم رو میزدم از دبیرستان  و ابروهام رو برداشتم که تغییر خاصی نشد چون ابر ...

با ژیلت کلفت نشد موهای صورتت

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من اصلاح نکردم هنوز 😂 راستش اونقدری وضعم وخیم نیست ولی مامانمو اوکی کردم تقریبا ی سری جاها از صورت ...

اهوم خوبه.منم برا دخترم یکم بزرگتر شه میندازم چون پر موعه 

کلام من ب همه بی ادبان. ازبی ادبی کردن کسی ب جایی نرسیده .دریست ادب ب هر گدایی نرسد.متولد۷۷ نیستم   
مجرد بودم فک کنم اول راهنمایی بودم با تیغ سیبیلم زدم هیچی گفتن چرا مرتب نزدیش نصفش مونده بعد بم می ...

😂😂😂😂 

کلام من ب همه بی ادبان. ازبی ادبی کردن کسی ب جایی نرسیده .دریست ادب ب هر گدایی نرسد.متولد۷۷ نیستم   

بعد از مراسم عقدم که یهویی شدو ناخواسته برگشتم خوابگاه یکی از بچه ها گیر داد و اصلاح کرد ابروهامم برداشت خیلی بد بود میترسیدم خونواده شوهرم ببینن بدشون بیاد که سرخود انجام دادم تا چند ماه نرفتم خونه تا پر بشه ابروهام

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من از ترس جوش همش امروز فردا ميكنم 😨😨😨 جيكار كنم جوش نزنم 😵😵😵😵

صورتت رو ده دقیقه قبل اصلاح با صابون بشور و یخ بذار بعد اصلاح کن اگه جوش زدی بیا یقه منو بگیر

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
مگ چقد پشم داشتی🙄😂

خیلی 😂😂ابروهامم پهن بود..ولی خب الان از بس نازک برداستم دیگ خالیه پر نمیشه

فردای کنکور با مامانم رفتم ارایشگاه ابروهامو برداشتم

صورتمم وکس انداختم

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕