سلام بچه ها این ازمایش همسرمه دکترش گفت داروهاش بخوره مشکلی نیست زیادم ضعیف نیست ولی من میترسم داروهای خیلی خوبیم نوشته کسی بوده همسرش کم تحرکی داشته باشه جواب بگیره
چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
خوب دکتر برین جواب میگیرین من هفتصد امن بهش دارو داد هر عدد قرص پانزده هزار خیلی گرون بودن اما عالین
دوسال رفتیم هیچ نشد .دیگه نمیریم هرماه هزینه الکی
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب دکتر برین جواب میگیرین من هفتصد امن بهش دارو داد هر عدد قرص پانزده هزار خیلی گرون بودن اما عالین
من شوهرم کلا همه چیزش خیلی عالیه توازمایشات.فقط تحرکش اونم چند درصد کمتر ازنرماله.خودم شکرخدا سالم سالمم.وقتی خدا نخواد دکتر برم که چی
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خیلی حاد نیست وضعیتشون تعدادشون خوبه بالاست اکثرا نرمال زده تحرک اسپرم هم با ورزش و مصرع نکردن دخانیات بهتر میشه تغذیه دارو هم که خوبه ان شالله خوب میشن
عجیبه من که دارم روانی میشم واسه بچه اخه نمیدونم چراانقدر گیردادممممم😭
خدابزرگه....بگو سالم و خوش پاقدم و عاقبت بخیر باشه
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
ممنونم عزیزم.تیرماه از بیضه نمونه میگیرن اگه اسپرم بود میکرو میکنیم.دعا کن واسم .داغونم
نازایی دیگه معنا نداره هزاران روش هست نترس ونگران نباش