2777
2789

بچه ها من شوهرم یکی دو هفته پیش یه باغ خرید بعد پولش جور نمیشد از چند جا قرض کرد..الان پول دستش اومده و قرض اونارو داد..شب داشت تعریف میکرد که انقد به فلانی و فلانی دادم من گفتم مال منو نمیدی پس؟اونم گفت چرا فردا میزنم به کارتت..پولمو پس داد ولی رفته تو قیافه

خب منم قرض داده بودم دیگه زحمت میکشم کلی واسه هر قرونش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من کار جالبی نبود

بالاخره هرچی توی زندگی به دست می آد مشترک و مال هردوی شما هست پس به نظرم پول من و تو معنی نداره 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

عججججب 

کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربر آقا کاربراقا پس از قبل اطلاع دادم آقام پس نیابید بگید مریض جنسی اگه بودم اطلاع نمی دادم تا کل حرف هاتون رو بزنید هرکی تاپیک ام خواست بیاد بیاد هرکی نخواست نیاد هرکی فکر می‌کنه تاپیک ام مشکل داره نی نی یار رو خبر کنه چون از خودم مطمعن ام شما خبر کنید بعد ببینید هیچی نمیشه چون طبق قوانین رفتار میکنم قوانین خود ساخته خود رو به نی نی سایت نسبت ندین