2777
2789

سلام لطفاً اگه راجب بیماری طوطی سانان اطلاعات دارید اظهار نظر کنید 

من یه طوطی برزیلی صورت هلویی دارم که دو روزه کسله و  با دهن تقریبا باز نفس میکشه یه چشمش(سمت راست) روهم میبنده یا نیمه باز میزاره . کنار چشماش هم یه قرمزی مثل زخم داره با جفتش دعوا کرد ممکنه مال اون باشه؟ البته موقعی از لونه درومد انکار از خاک اره ها رفت تو چشمش مهم تر از همه اینا بالای نوکش سمت همون چشمی که بسته میزاره، یه کبودیه که قبلا نبود . این کبودیه نوکش برای عفونته ک بهش سرایت کرده یا آسیب دیدگی یا تنگی نفس؟ ممنون میشم کمک کنید ببینم چش شده . تو آبش هم آنتی بیوتیک و مولتی ویتامین پرنده ریختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر ماها که بلد نیستیم هرچی بگیم حدسه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

منم یه عروس هلندی دارم از دیروز نه غذا میخوره نه حرف میزنه 

سرما خورده بود دیروز  صب تا امروز ظهر بهش رسیدم امروز ظهر دیگه حالش خوب شد غذا خورد و اینکه حرفم میزنه 

پرنده شما سرما نخورده

و اینکه منم میخام از این کوتوله ها بخرم شما راضین از این پرنده چند خریدین 

من هم عروس هلندی دارم 

یه سوال تازه باهم جفتشون انداختی یا خیلی وقته؟؟

مشکلش جدیه تا براش اتفاقی نیوفتاده ببرش دامپزشک

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

سلام من عروس هلندی نگه میدارم پرندت مشکلش خیلی جدیه تا نمرده ببر پیش دامپزشک یا از سایت پت شاپ مشا ...

پرنده ی ط تا حالا اینجور مشکلی براش پیش اومده ؟ خوب میشه؟

منم یه عروس هلندی دارم از دیروز نه غذا میخوره نه حرف میزنه  سرما خورده بود دیروز  صب تا ا ...

اولش که فک میکردم سرما خورده ولی بعد که دیدم چشمشو می‌بنده و نوکش کبوده دیگه نمی‌دونم چش شده

عزیرم مشکل پرندت خیلی جدی نیست ممکنه که سرش خورده باشه به دیواره قفس احتمالا پر زده خپرده به دیواره قفس.من خودم سه ساله عروس هلندی دارم و برادرم دامپزشکه هیچ مشکلی نداره در مورد چشم و کسلی هم که میگی احتمال میدم پوشال لونه خیلی ریز بوده باشه و رفته باشه تو چشمش و اذیتش کرده باشه.از نظر من دامپزشک نبرش یه پیج اینستا پیدا کن که فروش مکمی های پرندگان زینتی باشه خیلی خوب راهنمایی میکنه.

منم یه عروس هلندی دارم از دیروز نه غذا میخوره نه حرف میزنه  سرما خورده بود دیروز  صب تا ا ...

دقیقا چه کاری براش کردی که حالش خوب شد؟ آره پرنده های بامزه این من یه تومن و خورده ای خریدمش

متاسفانه الان نمیتونم ببرمش دکتر .. چندتا مطلب تو سایتای دیگه خوندم می‌گفت همچین بیماری درمان نداره☹ ...

در پرندگان معمولا بیماری پی وی اف دی درمان نداره که پرندت همچین بیماری نداره.

عزیرم مشکل پرندت خیلی جدی نیست ممکنه که سرش خورده باشه به دیواره قفس احتمالا پر زده خپرده به دیواره ...

مرسی اگه همینجور باشه که میگی خیلی خوبه خیالم راحت شد . برای اون چیزایی که رفتن تو چشمش خودشون به مرور زمان خارج میشن؟