2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم سزارین خیلی خوبه من دوتا سزارین داشتم یه هفته سخت هست ولی عوارضی مثل افتادگی رحم وریزش ادار نداری اگه از نظر مالی خوب هستی برو یه بیمارستان خصوصی خوب 

عوضش یه عمر ناقص نیستی

خوب کم کردی...ورزش کردی ؟ زایمانت طبیعی بود یا سزارین؟

سزارین بودم بچم که دنیا اومد ۸کیلو کم شد ازم بعدش تا ۱۰روزگی که بخیمو کشیدم غذام فقط سوپ بود از ترس یبوست باز ۸کیلو کم کردم دیگه بعد اون فقط یه کیلو کم کردم گیر کردم تو ۶۹😅الان تازه گاهی بچم خوابه ورزش میکنم

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

خیلی خوب کم کردی.شیرت کم نبود تو اون ۱۰ روز ک فقط سوپ میخوردی؟

اصلا شیر نداشتم از اول بیچاره بچم تو بیمارستان هلاک خواب گشنش بود نمیخوابی‌د بعدشم به زور دوتا سینم میشد ۴۰سی سی

دیگه متاسفانه شیرخشکی شد

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

سلام گلم گفتم هنوز نچیدم کامل😁بابا رفتم قیمت عروسگ پرسیدم یه خرس متوسط قیمتش ۷۰۰ هزار بود بخدا نمید ...

منم اسباب بازی نکرفتم 

همه چیزش کامله 

کمد هم نکرفتم کمد دیواری دارم بزرگه

در کل واجباتو گرفتم 

سچقد ریلکسی ۹ ماهته مامان پاشو برو بخر خخخخ

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
منم اسباب بازی نکرفتم  همه چیزش کامله  کمد هم نکرفتم کمد دیواری دارم بزرگه در کل واجبات ...

خخخ اره خیلی ریلکس شدم😐🤣

تازه ازاین گاردای کنار تختم باید پارچه بخرم با پشمو اینا بدم مامانم بدوزه

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧