2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عکس سیسمننی دخملتو نمیزاری؟

سلام گلم گفتم هنوز نچیدم کامل😁بابا رفتم قیمت عروسگ پرسیدم یه خرس متوسط قیمتش ۷۰۰ هزار بود بخدا نمیدونم دیگ چیکارکنم اتاقش خیلی خالیه ولی عروسکام خیلی گرونن.الان ی تخت تواتاقشه ی کمد.کاغذ دیواریشو عوض کردم اون گوشه ام کالسکه صندلی ماشیشنشو گذاشتم.رو تختیشم هنوز پهن نکردم.دوسه تام عروسگو اسباب بازی داره موندم چیکار کنم گرچه ما رسم سیسمونی دیدن نداریم خداروشکر

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

روم به دیفال 🙈🙈🙈سی کیلو

پدرم درومد با ورزش و رژیم کمش کردم

من بیست چهاری میخوردم همش گشنم بود

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
چرا اینقدر زیاد😯😯😯😯😯 منم الان هفته هفت هستم  زود به زود گشنه م میشه غذامیخورم  ۲ ک ...

😆😆😆نمی‌دونم عزیزم از ماه دوم شروع شد به اضافه کردن غذا هم زیاد نمی‌خوردم فقط چیزای شیرین و شور خیلی خوردم ک البته فشارم رف بالا و از ماه ششم رژیم بی نمک و کربوهیدرات هم داشتم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
😥😥😥سزارین اختیاری؟ هزینش چقدر میشه؟

من زایمانم به این دلیل سخت بوددخترم ۱۵روز به زایمانم مونده بود از حالت بریچ شدسفالیک دیگه من امادگی زایمان طبیعی نداشتم یکساعتم پیاده روی نداشتم، شما از الان پیاده روی کن 

اختیاری ایلام بیمارستان خصوصی۱۲تومنه

جون عمت لایک نکن 😍😍😍
😆😆😆نمی‌دونم عزیزم از ماه دوم شروع شد به اضافه کردن غذا هم زیاد نمی‌خوردم فقط چیزای شیرین و شور خی ...

من الان علاقه م فقط به چیزای شیرینه 

شنیدم اگر ویارت شیرینی جات باشه بچه دختر میشه 

مامانمم می‌گفت منم سرتو همینجوری بودم 

دوستمم میگفت من سر دخترم همینحوری بودم 

تو نی نیت چی بوده؟؟؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

سعی کن زیاد برنج نخوری چیزای مقوی بخور ماهی میگو مغزیجات 

هفته های اخر فقط پروتین تا جنین وزن بگیره 

یه هفته بعد زایمان شکمت با چادر ببند قشنگ جمع میشه بهترشدی کمربند یا گن بزن واقعا تاثیر داره