الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اینقدر زیاد😯😯😯😯😯 منم الان هفته هفت هستم زود به زود گشنه م میشه غذامیخورم ۲ ک ...
😆😆😆نمیدونم عزیزم از ماه دوم شروع شد به اضافه کردن غذا هم زیاد نمیخوردم فقط چیزای شیرین و شور خیلی خوردم ک البته فشارم رف بالا و از ماه ششم رژیم بی نمک و کربوهیدرات هم داشتم
قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من زایمانم به این دلیل سخت بوددخترم ۱۵روز به زایمانم مونده بود از حالت بریچ شدسفالیک دیگه من امادگی زایمان طبیعی نداشتم یکساعتم پیاده روی نداشتم، شما از الان پیاده روی کن
😆😆😆نمیدونم عزیزم از ماه دوم شروع شد به اضافه کردن غذا هم زیاد نمیخوردم فقط چیزای شیرین و شور خی ...
من الان علاقه م فقط به چیزای شیرینه
شنیدم اگر ویارت شیرینی جات باشه بچه دختر میشه
مامانمم میگفت منم سرتو همینجوری بودم
دوستمم میگفت من سر دخترم همینحوری بودم
تو نی نیت چی بوده؟؟؟؟؟
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا