2777
2789
عنوان

آزمایش اسپرم

83 بازدید | 13 پست

سه ماه پیش همسرم آزمایش اسپرم داد که خیلی بد بود فقط ۲۰ درصداسپرم سالم داشت. ۴۰ روزبعدش باز تکرار کرد این دفعه دیگه ۵ درصد شده بود. تواین مدت خیلی تقویتش کردم ۷۶ روز گذشته میخوام اقدام کنم به نظرتون تواین مدت داروها تاثیر داشته؟ باز آزمایش بده؟ آنالیز کامل کجا باید بگیریم؟

بره دکتر 

دکتر بهتره 

اگر شکلش خوب نیست اگرم بار دار بشید احتمال داره بچه سقط بشه پس بهتره برید دکتر خوب تقویت بشه بعد اقدام کنید

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره دکتر  دکتر بهتره  اگر شکلش خوب نیست اگرم بار دار بشید احتمال داره بچه سقط بشه پس بهت ...

دکتر فقط واسش یه کپول تقویت جنسی داده بود و ویتامین ها همه رو استفاده کرده علایم بر اون خودمم خرنوب و این چیزا بهش میدم

دکتر فقط واسش یه کپول تقویت جنسی داده بود و ویتامین ها همه رو استفاده کرده علایم بر اون خودمم خرنوب ...

خوب دکتر هر دوماه ی بار میگه برو از مایش بده طبق نتیجه ازمایش دارو میده 

عزیزم تحت نظر یه دکتر خوب باشین وازون مشورت بگیر.. منم واسه دومی اقدام کردم اما هنوز نشده واسه همین ...

کجا باید انجام داد که کامل باشه؟من آزمایشگاه که بردم آنالیز کامل انجام نداده 

خوب دکتر هر دوماه ی بار میگه برو از مایش بده طبق نتیجه ازمایش دارو میده 

آزمایشگاه خاصی باید بریم یا آزمایش ها فرق میکنه آخه اینجاییکه قبلا رفتیم فقط تعدادکلی و سالم و غیر سالم نشون داده

آزمایشگاه خاصی باید بریم یا آزمایش ها فرق میکنه آخه اینجاییکه قبلا رفتیم فقط تعدادکلی و سالم و غیر س ...

برو کلینیک های ناباروری اونجا خیلیی دقیق تره مال شوهر منم اونجا خوب تشخیص داد این یکی ازمایشکاه ها الکی فقط مراکز ناباروری کجا هستی؟