ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
وای خیلی دردسر داره من این تابستان گرفتم دائم بین سامانه ثنا و پلیس 10 و دفاتر قضایی در رفت و آمد بودم اول که باید اکانت سامانه ثنا داشته باشی بعد بعضی از دفترهای پیشخوان دولت چون کار سختی هست از زیرش در میرن اما باید از همین جا بگیری البته اگر سرچ کنید به صورت آنلاین هم میشه انجام داد ولی 2 هفته زمان نیازه تا ارسال بشه
برو کافی نت بهش بگو یه پرینت از عدم سؤ پیشینه واست بگیره
بنظرم کارتو راه میندازه
تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤
عزیزم احتیاج به درخواست نداره،برو کافی نت بگو گواهی سو پیشینه رو بنا به درخواست شخصی ت برات ثبت کنه.دو روز بعد از ثبت برات پیامک میاد که صادر شده میری تو پروفایل ثنات،دانلود میکنی
کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)
کار خیلی راحت یه تو خونه خودت هم می تونی انجام بدی .. .. ثبت ثنا داری؟؟؟ ... با همین گوشی برو سامانه عدل ایران .... شماره ملی و رمز شخصی وارد کن... گزینه گواهی عدم سوپیشینه را انتخاب کن...
نامه نمی خوان برو دفتر پیشخوان دولت بگو گواهی عدم سو پیشینه می خوام نهایت یه روزه صادر میشه اگه گفت به کجا صادر کنم بگو همون ارگانی که می خوای استخدام شی