2777
2789
عنوان

عاشقای امام رضا بیاین.

969 بازدید | 54 پست

من دیشب فکر کردم تولد امام رضاست گویا امشبه. گفتم از معجزاتتون بگین. حالا امشب بیاید از معجزه هایی ک از امام رضا گرفتین رو بگین. انشاالله ب حق این روز عزیز حاجت روا شید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم حرم امام رضا امشب و واسه همتون دعا کردم عشقا خیلی شلووووووغ بود پیاده رفتمو برگشتم🥰🥰 خداقبول کنه شکلات نذری هم دادیم منو شوشو انشاالله ک خداجوت یک نی نی بهمون بده

رفتم حرم امام رضا امشب و واسه همتون دعا کردم عشقا خیلی شلووووووغ بود پیاده رفتمو برگشتم🥰🥰 خداقبول ...

زیارتت قبول گلم ان شاءالله حاجت روا بشی 💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

موقع امتحان شهر رانندگی با جاریم امتحانمون تو یه روز بود اون قبول شد من استرس داشتم نذر کردم گفتم یا امام رضا چون امام هشتمی هشت کره ده گرمی برای اشپزی ۸۰۰ ذکر یا امام رضا و ۸۰ تا صلوات میفرستم بعد استرسم قطع شد و قبول شدم الانم یه حاجت دیگه دارم امیدوارم بازم برام دعا کنه فداش بشم

خدایا آرزوهامو سپردم به تو میدونم که به فکرمی تیکر رسیدن به آرزوهام کاربر جدید نیستم💜💙💚💛🧡❤
بعدسه سال نازایی درست سه یه هفته بعد زیارت حرم باردار شدم قربون اقام امام رضا برم ازش هرچی خواستم دا ...

خدایا منم رفتم امشب حرم دلمم شکسته بودن بخاطر نداشتن بچه بمنم بده یک صحیح و سالمشو