2777
2789

الان کسی پاسخی داره پولداری که بهش رسیده ارث و میراث خانواده ثروتمند دیده به جهان گشوده و زیبای طبیعی فقط 

با جراحی رو زیبا نمیدونم 

خو من آرایش دوست ندارم  خوشگل اونجوری نیستم موندم دلم زیبایی میخاد اما بدون آرایش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام پولداره ولی بهم گفت نزار پول من باعث شه تن پرور و تنبل شیو برا همین خودم دارم میرم سرکار از ...

بابای من پولدار فامیل بود . اهیچوقتم همچین حرفی نزد . خدا بیامرزه تا زنده بود به همه رسید . ولی من از ۱۳ سالگی کار کردم . خیلیم راضیم

وای واقعا هم .. کراش من هم به شدت خوشگله هم خیلی پولدار هم باهوش واقعا خوش بحالش همه چیزو با هم داره 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

این که یه عده ای حسرتشو بکشن ارزش پیدا میکنه؟!!

بکشند اونا هم خودشون رو بکشند بالا هر کسی تو یه زمینه ای استعداد یا ویژگی منحصر به فرد خودش رو داره یکی پول یکی زیبایی یکی مثلا هنرمند یکی ورزشکار یکی زندگی آروم ترجیح میده یکی زندگی ادرنالین بالا رو همه مردم یه چیز نیمخوان

بابای من پولدار فامیل بود . اهیچوقتم همچین حرفی نزد . خدا بیامرزه تا زنده بود به همه رسید . ولی من ا ...

دمت گرم روح پدر عزیزت شاد 

منم پدرم خدایی خیلی برام خرج میکنه ولی خودمم دارم کار میکنم چون زشته

عکس های این دختر نفر اول تجربی دیدی 

هم تقریبا خوشگل و خوش هیکل 

هم پدر و مادر پولدار داره (تو سال کنکور دو تا سفر خارجی مسکو و پاریس رفته)

هم فوق العاده باهوش (نفر اول کنکور کم نیست) 

بله اینجوریاس

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی