2777
2789
عنوان

دیت اول تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 45 پست
دختر ۱۷ ساله قطعا بد ذات که نیست خودش هنوز بچس اختلال شخصیتی و کمبود محبت و اعتماد به نفس داره باهاش ...

بخدا گفتم. بردم گردوندمش خریدم براش پیشش بودم بپره حرف زدم گفتم نکن این راهش نیست فامیل حرف درمیارن باز دیدم ن همزمان ۳تارل داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همسایه ایم در طول روز پیش همیم چجوری بگم کات کنیم هی میگم دست بکش میگ تو عقده ایی روانیی اینکارا ...

اوکی پس منتظر این باش شوهرت رو از راه بدر کنه شما خودت مقصری قدرت نه گفتن نداری منم اون رفیقم خیلی نزدیکم بود اما با یک بهانه کات کردم

بگو شوهرت درگیر میشه باهات باهاش می گردی و کات کن کلا واجب نیست ک

باهاش هیچ جا نرو همین و حرفای رل و اینا باهاش نزن 

از آشپزی و خیاطی حرف بزن یواش یواش خودش رابطتشو باهات قطع میکنه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بخدا گفتم. بردم گردوندمش خریدم براش پیشش بودم بپره حرف زدم گفتم نکن این راهش نیست فامیل حرف درمیارن ...

کاش مادرش به فکرش باشه تا دیر نشده 

دیگه شما گفتنی هارو گفتی ولش کن با کسی که شرایط خودت هست دوستی کن اون مجرده روحیاتش با شما فرق میکنه ضمن اینکه ممکنه دردسر برات درست کنه کات کن باهاش

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
باشه چجور بگم بهش چی بگم بیخیالم بشه

ببین من رفیق ام درست شبیه این دختره بود اون اواخر دیگه قفلی کرده  بود رو بابا و داداشم هنوزم ازش متنفرم دختره چندش می گفت دیگه کارش از این حرفا گذشته  و براش مهم نیست یارو متاهل باشه یا نه 

(بهش بگو بخاطر تو شوهرم هر روز با من دعوا می کنه زندگیم برام با ارزش تر از دوستی با تو هست لطفا دیگه اطراف من نباش و خدانگهدار موفق باشی )همین رو اس بده بهش و بلاک کن در خونتم زد نه باز کن نه جواب بده 

کلن رابطه ی فرد متاهل با مجرد زیاد جالب نیست مگر اینکه دو نفر کاملن به بلوغ فکری رسیده باشم ک‌ ازهم ...

حقققق الی الابد 

فک کن تقریبا همسنیمم بعد میاد میشینه چیه شوهر کردی عشق و حال منو ببین بعد فک کن با چادر و ساق دست و طلق روسری میره تو اتاق مردم حساب کن باباش بفهمه چی میکنه

کلن رابطه ی فرد متاهل با مجرد زیاد جالب نیست مگر اینکه دو نفر کاملن به بلوغ فکری رسیده باشم ک‌ ازهم ...

دوستی مجرد با مجرد هم فایده نداره تاپیک دوست هول و مریض رو داخل تاپیک هام بخونی می فهمی

ببخشید رسما داری با یه ادم خراب میپری

دیگرانن خر نیستن ،از روی دوست و کسی که باهاش میپری شخصیت و ذات خودتم حدس میزنن!!!

امکان نداره بتونم حتی دقیقه ای با چنین فردی ارتباط بگیرم

زودتر رابطتو باهاش قطع کن شما متاهلی حتی اگه مجردم بودی چنین شخصی مناسب دوستی و ارتباط نیست

حقققق الی الابد فک کن تقریبا همسنیمم بعد میاد میشینه چیه شوهر کردی عشق و حال منو ببین بعد فک کن با چ ...

کلن رفتار و کارهای  اون‌ شخص ب خودش مربوطه...شما حواستو جمع زندگیت بکن هرکسی دوست حساب نمیشه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40