2777
2789
عنوان

عاشقای امام رضا بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم حرم امام رضا امشب و واسه همتون دعا کردم عشقا خیلی شلووووووغ بود پیاده رفتمو برگشتم🥰🥰 خداقبول ...

آمین

خدایا آرزوهامو سپردم به تو میدونم که به فکرمی تیکر رسیدن به آرزوهام کاربر جدید نیستم💜💙💚💛🧡❤
تو برنامه زندگی پس از زندگی گفت یه مریضی شفا پیدا کرده و تمام زخمای بسترش خوب شده امام رضارو هم دیده ...

کاش امام رضت بیاد منم شفا بده بگه پاشو خوب شدی خدا شفاتو داد

شوهرم بی کار شده بود ب هر دری زدیم کارش درست نمیشد ک نمیشد.حرکت کردیم سمت مشهد با دل شکسته وسط راه زنگ زدن ک برگرد ی کار خوب با حقوق خوب گیر شوهرم اومد.ک تونستیم با کار شوهرم صاحب خونه بشیم خدارو شکر.ولی شوهرم از اون کار تعدیل نیرو شد ک خدارو شکر الانم کار خوبی داره.خدارو هزار مرتبه شکر.امام رضا عاشقتم 

خدا ❤ من است.
پارسال روز تولدش ازش خاستم تا بهم یه پسر بده ده روز بعدش حامله شدم پسرم الان چهارماهشه

وااای خدا منم تولدش رفتم حرمش گفتم توامام مهربونی خدا دوست داره بخدا بگو بهم یک نی نی سالم بده ای امام رضا قربون خودت و حرمت برم من 

بعدسه سال نازایی درست سه یه هفته بعد زیارت حرم باردار شدم قربون اقام امام رضا برم ازش هرچی خواستم دا ...

انشاالله همه متگسلین رو حاجت روا کنه منم توی اونا

پارسال روز تولدش ازش خاستم تا بهم یه پسر بده ده روز بعدش حامله شدم پسرم الان چهارماهشه

😍😍

خدایا آرزوهامو سپردم به تو میدونم که به فکرمی تیکر رسیدن به آرزوهام کاربر جدید نیستم💜💙💚💛🧡❤