2777
2789
عنوان

تولد تولد تولدش مبارک 💃❤🕺

243 بازدید | 19 پست

سلاااام به همگی...

عیدتون مبارک

ان شاءالله امام رضا(ع) به حق آقازاده ی جوون و رشیدش، امشب یه نگاهی به دل همه ی جوونا بندازن و کلی بساط عروسی پهن بشه تو نی نی سایت😅😅

عروس چقدر قشنگه ایشاالله مبارکش باد

دوماد چه شوخ و شنگه ایشاالله مبارکش باد🤣

.....

حال دلتون خوب باشه ان شاءالله

امشب حاجت روا باشید همگی

اونایی که مریضن، سلامتی شونو به دست بیارن

کسانی که جویای کار هستن، یه شغل در شان با درآمد وافر و حلال طیب نصیبشون بچه

اونایی که ازدواج صلاحشونه، یار مناسب روزی شون بشه

چشم انتظارها، دامنشون از وجود فرزندانی صالح و سالم سبز بشه...

روح اموات قرین رحمت الهی باشه

....

خدایا میدونی دیگه؟! منم که همه شو میخوام😅

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام دعا كنيد 

انشاالله همه حاجت روا بشيم 

واسه هدايت برادرم سعيد خيليييييي خانوادمو اذيت ميكنه رفيق بازه أهل كار نيست به اجبار أز پدرم كه بازنشسته پول ميگيره اگه هم بهش ندن داد و بي داد ميكنه ميشه صلوات بفرستيد و دعا كنيد 

به اسرار همين برادرم پدرم منصور خونه را فروخت و يك زمين خريد زمين هم به مشگل خورده دعا كنيد مشگل زمين هم حل بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻التماس ميكنم واسه حل مشگلات خانواده أم دعا كنيد انشالله هيج وقت غم و غصه را تو چهره خانوادتون نبينيد 

پدر و مادرم أز غصه پير و داغون شدن 

الهي همه پدر و مادرها حاجت روا بشن 

الهي هيج پدر و مادري دشمن به شاد نشن 

ممنون واسه حاجت روايي پدر و مادرم دعا كنيد 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

امشب تولد منم هم هست هم زمان با تولد اقا لطفا واسع منم دعا کنید🙏

به به... تولدتون مبارک باشه ته تغاری بهار😘🥰❤

حاجت روا باشی عزیزم

واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام دعا كنيد  ...

ان شاءالله حاجت روا باشی عزیزم

انشالله همه حاجت روابشن میشه همگی واسه شفای مریضیم حمد شفا بخونین

خوندم عزیزم

ان شاءالله سلامتی تون رو به زودی به دست بیارید و حاجت روا باشید

سلام عزیزم حالت چطوره؟! هستم... ببخشید کم اینجا میام چه خبر؟! خوش میگذره؟! ممنونم از مهربونیت❤

سلاممممم😍

وای خداروشکر نمیدونم چرا نگران شما بودم همیشه تاپیک های شمارو دوس داشتم یه بارم تو خصوصی باهاتون حرف زدم خیلی راهنماییم کردین 😘

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
سلاممممم😍 وای خداروشکر نمیدونم چرا نگران شما بودم همیشه تاپیک های شمارو دوس داشتم یه بارم تو خصوصی ...

ممنونم عزیزم... لطف داری

بله یادم هست باهم قبلا صحبت کردیم... دختر گل و خانمی هستی عزیزم... خدا حفظت کنه

جای نگرانی نیست گلم... خداروشکر همه چی رو به راهه... ان شاءالله خیر پیش روی همه مون باشه🥰❤