2777
2789
عنوان

شما برخوردتون چجوریه

328 بازدید | 22 پست

تو محیط کار رفتارتون صمیمی و دوستانه س؟ یا رسمی؟

ما اداره نیستیم، کارفرمام امروز داشتبهم میگفت چرا راحت نیستی چرا همش تو خودتی.. خشک برخورد میکنی اینجا که مگه حوزه علمیه ست؟!!😶

تایم زیادی از روز رو داریم باهم میگذرونیم؛ داریم باهم زندگی میکنیم، اینجا همه باهم خواهر برادریم

همینجور داشت صحبت میکرد اینارو میگف بهم

راحت باشم منم؟ یا همینجور معمولی

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حودم معمولی تا حدودی زیادی رسمی

به هیچ وجه صمیمی نمیشم، محیط کار صمیمیت به ضرر آدمه ،همیشه باید یه فاصله رو حفظ کرد،تجربه منه البته

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
معلومه رسمی مگه باید چیکار کنی؟

لحنشون رسمی نیست

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
حودم معمولی تا حدودی زیادی رسمی به هیچ وجه صمیمی نمیشم، محیط کار صمیمیت به ضرر آدمه ،همیشه باید یه ...

چرا اصرار داره راحت باشم

ممکنه مشکلی پیش بیاد بعدا؟

چرا اصرار داره راحت باشم ممکنه مشکلی پیش بیاد بعدا؟

بله صمیمیت بیشتر موقع ها مشکل به وجود میاره ، بخصوص اگه اکیپ هم داشته باشن بعد از کار بیرون برن دیر یا زود گندش در میاد ،مگه اینکه اون مجموعه کاملا سالم و شناخته شده باشن اعضا و هرکسی حدود رو رعایت کنه.

نمیدونم دلیل ایشون چی بوده شما توی اون محیط هستید احتمالا از رفتارها و برخوردهاشون متوجه باید میشدید.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیدونم میخوای چجوری باشی ولی مرده از اون هفت خطاست😂کسایی که میگن ما با هم خواهر برادریم و راحت باش ...

دقیقا