من پریودام منظم نیس و وقتی توی شرایط استرس زا قرارمیگیرم نزدیکیای عادت ماهیانم از ی هفته تادوهفته ب تاخیرمیوفته طی ده روزم دوبار شدیدا بهم استرس وارد شد طوریکه ده روز از زمان ماهیانم گذشت ورفتم بیمارستان دکتر برام ی امپول نمیدونم پروستروژن یاچی بنویسه ک پریودشم بچه ها نوبت ماکه شد دوتا مرد ک عین خیالشون نبود وونوبتشونم گذشته برد حالا نوبت ماشد بزرواومدن جلو ما رفتن ومامجبورشدیم ببایم بیرون فقط وفقط پشت درمن گفتم برا ی امپول دوساعته منتظرم بخداوندی خدا فقط همین جمله روگفتم ب
دفعه بعد اگه رفتی پیش این به ظاهر دکتر حتمااااا بهش بگو با مدرکش شیشه هارو تمیز کنه لا احقل به یه دردی بخوره.....
مرتیکه نفهم🤨🤨🤨
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
گفتم با یه امپل قبلا دکترا نوشتن درس شد مشکلم بااخم گف من نمیتونم همینجوری بنویسم ک کاملا مشخص بود ا ...
احمق مریض پلشت
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷