2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن،لطفا بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 37 پست

پیشنهاد من اینهمه بجای خریدن به سرپرستی بگیری

درباره دردسرا و خوبیاش 

گربه های کم سن تر خیلی شیطون ترن البته به نژادشونم بستگی داره DSH یا همین گربه های معمولی شیطون ترینان 

هر چقدر بزرگتر میشن آروم تر میشن 

ولی اگه گربه بزرگ به سرپرستی بگیری باید مواظب باشی که صاحب قبلیش چطور آدمی بوده

بعضیا خیلی بد رفتار میکنن با حیوونکیا ممکنه کلا ترسیده باشه یا پرخاشگر شده باشه 

بسیار موجودات شیرینی هستن گربه ها

خودشون دستشویی و اینا رو بطور غریزی میدونن

ولی ریزش مو تا حدودی دارن 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه از دو و نیم به بالا. تمیزی هیچ فرقی ندارن گربه کلا تمیزه .  محبت نداره گربه .  اگه حیون میخوای برات نگران شه میبینتت ذوق کنه و براش مهم باشی از فکر گربه بیا بیرون کلا هیچکس براشون مهم نیست . مستقله و از پس خودش برمیاد و خودش میتونه خودشو سرگرم کنه . تمیزه و جای دستشویی شد بلده.  هزینه های ماهانه اش هم بخوای خیلی عالی بهش برسی پونصد تا هشتصد بسته به غذایی که بدی اگه کنسرو و اینا بخوای بدی با غذای خشک خب قیمت غذای خشک و اینا بالاعه. واین قیمت رو بر اساس این گفتم وگرنه با دویست وسیصدم اکیه.     قیمت خاک گربه  سی تومن به بالا.     ظرف ادرارش هشتاد بالا.    اسباب بازی سی به بالا.  قلاده پنجاه به بالا.  . ناخن گیر هفتاد به بالا. جای خواب سیصد به بالا.   باکس حمل سیصد به بالا.   ابخوری و ظف غذا پنجاه به بالا

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
مرسی عزیزم  فقط واگذاری از کجا باید پیدا کنم

یه سری سایتا و پیجای اینستاگرامی هستن برای واگذاری حیوانات 

من جای مشخصی رو نمیشناسم 

ولی چند تایی دیدم که هستن 

بچه گربه بگیری لذتش برا خودت بیشتره ولی بزرگ بگیری دیگه دردسرای بزرگ کردن نداره.غذاش رو باید بپذری بدی خام نده . گل و گیاه های سمی رو سرچ کن اگه تو خونه داری جمعش کن که نخوره .  به شخصیت گربه توجه کن موقع خرید خرابکار نباشه . پرشین کت ها اصولا اروم هستن

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
یه سری سایتا و پیجای اینستاگرامی هستن برای واگذاری حیوانات  من جای مشخصی رو نمیشناسم  ول ...

کدوم شهری؟ ببین پناهگاه حیوات هست تو شهرتون ؟ برو از پناهگاه بگیر

واگذاری نژاد دار واگذار نمیکنن خیلی کم پیش میاد اونم با فرم و اینا دردسره

مرسی عزیزدلم، قربونت بشم

🌹❤

[QUOTE=195833220]یه سری سایتا و پیجای اینستاگرامی هستن برای واگذاری حیوانات  من جای مشخصی رو نم ...

قربونت😍❤️امیدوارم یه پیشی ناز و مهربون پیدا کنی