2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن،لطفا بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 37 پست
گربه از دو و نیم به بالا. تمیزی هیچ فرقی ندارن گربه کلا تمیزه .  محبت نداره گربه .  اگه حی ...

چرا وقتی راجع به چیزی اطلاعات ندارین نظر میدین؟من گربه دارم عاشقمه وابستست همش میاد بغلم از در میام از ذوقش جیغ جیغ میکنه میپره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم، نمیدونم گلی

قطعا پناهگاه هست . سرچ کن اینستا پیدا میکنی

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
چرا وقتی راجع به چیزی اطلاعات ندارین نظر میدین؟من گربه دارم عاشقمه وابستست همش میاد بغلم از در میام ...

من دوتا گربه داشتم پارسال 😑 که چند سال با من بودن. قبلشم چهار بار دیگه گربه داشتم. شخصیتشون فرق داره باهم ولی گربه ها اصولا همینجوری ان .  در ضمن گربه جیغ نمیزنه مگر خیلی ترسیده باشه گیر افتاده باشه یه صدایی شبیه جیغ بده. 

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
واقعا

والا من ندیدم گربه صاحبشو ببینه ذوق کنه جیغ بزنه. سگم اینقدر ذوق نمیکنه.   شما خودت دورت از رفتار گربه زیاد شنیدی نمونه اش گربه خودم که چه عاشقانع دوستش داشتیم بزرگش کردیم چقدر بهش رسیدگی کردیم و اینا . مامانم در بالکن رو باز گذاشته بود رفت که دیگه رفت .  کلی خرج کردیم اگهی دادیم مژدگانی و اینا گفتن برمیگرده هیچی. اون خانومم دو روز با گربه اش غذا نده گربه اش خودشو پاره پوره کنه میفهمه. برای چی میگن گربه چشم سفیده چون محبت به خرجش نمیره تا وقتی از شما چیزی بهش برسه دوستتون داره . همه گربه های من همین بودن چشم سفید البته من ازشون توقعی نداشتم دوستشون داشتم ذات شون همینه . ولی ناراحت میشدم گاهی میدیم رفتارای خودپسندشون رو .  هرکیم گربه داره اینو میدونه که گربه به هیچکس وابستگی نداره ‌و قطعا جیغ نمیزنه😑

البته واس ادمای شاغل خوبه چون وقتی تنهاست مثل سگ و بقیه حیونا غصه نمیخوره. البته بعد پنج شیش سال بهتون اعتماد میکنه رفتارش بهنر میشه مثل خانوادش میشید ولی لازم به ذکره گربه بچه هاشو میخوره اگه گشنه بشه گاهی هم برای شیر دادن به بقیه بچه هاش هست ولی در هرحال هر حیونی حاضر به این عمل نیست . هر حیونی ذاتش فرق داره . شما نمیتونی از یه خرگوش فهم یه گربه رو بخوای از یه گربه نمیتونی رفتار یه سگ رو بخوای. بین تمام حیواناتی که داشتم به شخصه گربه برام اولویت اخره بسته به شخصیتی که خودم دارم. من فقط مار و جوجه تیغی و چینچیلا و سنجاب و بیردددراگون و سمندر نداشتم . غیر اونا هر پتی که به ذهنتون بیاد من داشتم.  گربه هم خوشگله و شیرینه . خوبی های خودشو داره . بانمکه سرگرم کننده هست دوست داشتنیه ولی بین حیونای دیگه من اخر همه دوستش دارم . ولی خیلی خوبه مخصوصا اگه تاحالا نگه نداشنه باشید حیون خونگی