2777
2789

یکی از فامیل ها سرطان سینه گرفتن و چندین جلسه شیمی درمانی شدن و الان نوبت عمل دارن و بعد عمل باید برن پرتو درمانی میخاستم ببینم پرتو درمانی چه عوارضی داره؟ بعدش آدم حالش بد میشه ؟ 

خب،روند درمانش خدا رو شکر خیلی نرمال بوده و مشخص سرطانشون حاد نبوده اصلا خداروشکر....پرتو درمانی خیلی راحت تر از شیمی درمانی هست

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهان ممنون عزیزم 

خواهش میکنم

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

نه عزیزم شیمی درمانی سختتر از پرتو هست پرتو عوارضی نداره تنها پوست مادرم همونجایی که پرتو درمانی میکرد حالت سوختگی میگرفت دکترش بهش پماد و‌کرم میداد که خداروشکر رفع شد نباید اون قسمت رو لیف بزنه سوزش میگیره

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
فامیلت چند سالشه خدا بش سلامتی بده منم توده دارم اما اصلا جرات دکتر رفتن ندارم دیگه 

عزیزم حتما برو چون این خانم چندین سال توده داشته و اهمیت نداده بعد رفته لیزر کرده مو های بدنشو بعد توده بزرگتر شده دکتر هم گفته بخاطر لیزر توده فعال شده و تبدیل ب سرطان شده 

عزیزم حتما برو چون این خانم چندین سال توده داشته و اهمیت نداده بعد رفته لیزر کرده مو های بدنشو بعد ت ...

وای یعنی زیر بغلشو لیزر کرده حتما که اینجوری شده خدای من راستش سونو رفتم گفتن چیزی نیست دیگه میترسم ادامه بدم 

وای یعنی زیر بغلشو لیزر کرده حتما که اینجوری شده خدای من راستش سونو رفتم گفتن چیزی نیست دیگه میترسم ...

توده نزدیک سینه ش بوده و این که لیزر کل بدن رفتن 

خب اگر سونو گفته چیزی نیست ک مهم نیست این بنده خدا بی اهمیت بوده بهش سونو اینا نرفته بوده