2777
2789
عنوان

بگید چه کاری کنم بهتره

77 بازدید | 19 پست

به شدت از دست شوهرم ناراحتم 

بیکار بود درسته 

شرایط جامعه سخته درسته 

قول داده بود تا آخر خرداد بریم سر زندگی ۳سال و سه ماه شد 

خسته شدم بخدا 

بابا مامانمم ناامید شدن ازش 

دو روز پیش اومد گفت بازم صبر کن 

اونم اصلا معلوم نیست تا کی هرچی خواستم تکلیفمو معلوم کنه فقط گفت صبر شرایطم جور نیست

منم گوشیمو خاموش کردم 

ازش خیلی ناراحتم 

از هم اکثرشو دوریم ۲تا شهر جدا 

خسته شدم 

می‌خوام سفت بگیرم 

حتی می‌خوام لجبازی کنم باهاش 

خانمهای باتجربه بگید 

چیکار کنم

خوشا جانی کز او جانی بیاسود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لجبازی کار درستی نیست . در ضمندشما خودتو روز اول شرایط این اقا رو دیدید کسی که تا بیست و فلان سالگیش نتونسته کار مناسب پیدا کنه که توی یه سال نمیتونه معجزه کنه . شما اون اقارو با همون شرایط قبول کردید با همون شرایط شغلی . الانم فکر کنید ببینید اگر میتونید با همون شغل کم درامد ایشون سر کنید باهاشون ازدواج کنید . وگرنه ایشون یهو پولدار نمیشن . هی بخاید برای خودتون ناراحتی درست کنید و فشار بیارید به اون بنده خدا . شما که وسع مالی ایشون رو میدونستید

لجبازی کار درستی نیست . در ضمندشما خودتو روز اول شرایط این اقا رو دیدید کسی که تا بیست و فلان سالگیش ...

عزیزم ۳سال شده 

درست میگید ولی صبرم حدی داره 

عزیزم ۳سال شده  درست میگید ولی صبرم حدی داره

خب شما روزی که ایشون اومدن خاستگاری شما مگه نمیدونستید توان مالی موقعیت شغلی و فشارای روی ایشون به چه شکله. با یه تخمین هم میشه گفت ایشون تا کی میتونن شرایط لازم رو محیا کنن . دراینده هم با شغلشون و توان مالیشون ممکنه شما خیلی از خواسته هاتون مستجاب نشه باید ببینید میتونید با اون توان مالی کنار بیاید . اگر تصمیم مصمم روی ایشون دارید . من نظرم اینه مراسم نگیرید و جمع و جور برید سر زندگیتون . 

وقتی آدم یکی رو دوست داره قضیه حل میکنه نه اینکه بیخیالش بشه  باید مراقب رابطه باشی , ممکنه هر ...

چجوری حل می‌کنه وقتی حاضر نیست هیچ کاری بکنه باصبر حل نمیشه بلاتکلیفی خیلی بده

سه سال خیلیه ممکنه بیشترم طول بکشه و حتی بعد از عروسی هم سر همین مسئله مشکل واسه شما پیش بیاید یا تمامش کنید چون شماهم عمرتون با ارزشه شاید بخاید با کس دیگه اشنا بشید . یا قناعت کنید و برید سر زندگی

خب شما روزی که ایشون اومدن خاستگاری شما مگه نمیدونستید توان مالی موقعیت شغلی و فشارای روی ایشون به چ ...

عزیزم ۳سال صبر کردیم

تا حالا هم هیچ توقعی نبود هیچی نگفتیم آخه ایشون حاضر نیست بریم سر زندگی

پیشنهادهای مختلف دادیم

حتی گفتم جای کوچک بگیر 

حتی گفتم تو شهر خودم مناسب تره

حتی گفتم پول پیش رو خودمون می‌دیم 

فایده ندارد 

دوسش دارم اما واقعا خسته شدم بریدم 

سه سال خیلیه ممکنه بیشترم طول بکشه و حتی بعد از عروسی هم سر همین مسئله مشکل واسه شما پیش بیاید یا تم ...

حرفتون متین و درسته ولی من خودمم همین شرایط دارم و تقریبا ۲ سال هست انتظار کشیدم و تنها مانع من برای جدایی وابستگی و علاقه هردو هست وگرنه جدایی برام راحتتر بود 

یه حس بودن تو برزخ دارم که نمیدونم آخرش چیه 

you are everything to me I can't lost you 
سه سال خیلیه ممکنه بیشترم طول بکشه و حتی بعد از عروسی هم سر همین مسئله مشکل واسه شما پیش بیاید یا تم ...

الآنم همینطور شده واقعا دلزده شدم 

ومشکلمم همینه 

همسرم و خیلی دوست دارم خیلی 

هر گز ازدواج نخواهم کرد بعد ایشون سنمم دیگه کم نیست هر دو ۳۰ رو رد کردیم 

عزیزم ۳سال صبر کردیم تا حالا هم هیچ توقعی نبود هیچی نگفتیم آخه ایشون حاضر نیست بریم سر زندگی پیشنه ...

مشکوکه واقعا اگر شما حتی فراهم کردید شرایط رو و ایشون حاضر نشدم من فکر میکنم توی تصمیمتون تجدید نظر کنید انگار نگهتون داشتن توی اب نمک

الآنم همینطور شده واقعا دلزده شدم  ومشکلمم همینه  همسرم و خیلی دوست دارم خیلی  هر ...

عزیزم توی این دوره سی سال دیگه سنی نیست . به نظرم شرایط شما مشکوکه بررسی کنید بگید اگر تا ماه دیگه راضی به ازدواج شدن ازدواج کنید وگرنه جدا بشید . ادم مناسب خودتون رو پیدا کنید .