2777
2789
عنوان

خیلی بهتون حسودی میکنم

1319 بازدید | 53 پست

من به همه ی خانومای متاهل اینجا حسودیم میشه چون الان تو خونه خودتون دارید زندگی می‌کنید مشکلی برا جهیزیه تون نداشتین تازه مامانتون هم کنارتونه و حواسش بهتون هست.. به همه ی دخترای مجرد اینجاهم حسودیم میشه چون خونه باباشون خوشبخت و راحت دارن زندگی میکنن مثل من بدبخت نیستن.. من تو عقدم مامانم به رحمت خدا رفته بابامم خسیسه جهیزیه نمیخره.. قراره با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی کنم. باورتون میشه همین برام شده رویا؟ چون هر روز اینجا کتک میخورم و تحقیر میشم سر چیزای بیخود!... آرزوم شده برم خونه خودم برام یه رویا شده! 

شما از کجا میدونی همه بی دغدغه ازدواج کردن یا بی دغدغه مجردن؟!

من پدر و مادر دارم همچنین همسرم اما جهیزیه رو با کلی دغدغه خودمون دوتا خریدیم هنوزم قسط وام ازدواج میدیم😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه روزای سخت دارن همم روزای قشنگ دارن توام توکلت به خدا باشه منتظر روزای قشنگ باش 🌸

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

برای بقیه خوبی بخواه ک خدا ب خودتم بده

میدونم آدمی همچون ممکنه حسادت کنیم ولی سعی کن کنترلش کنی بهش دامن نزنی

بعدشم همه خوشبخت نیستن مطمعن باش تو زندگی همه بدبختی هست 

هرکس یجور درگیره

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

انشالله خوشبخت بشی گلم فقط بهت یه توصیه میکنم که خونواده شوهر رو هیچ وقت خونواده خودت ندون تو و یه شوهرت یه خانواده اید فقط همین مادر شوهر همیشه مادر شوهره بقیه اعضا هم همینطور 

به چی ما حسودی میکنی 😑 والا من مجردی ترجیح میدم از متاهلی خسته شدم دعا کن زودتر مادر بشم یه امید بیاد تو زندگیم

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
برای بقیه خوبی بخواه ک خدا ب خودتم بده میدونم آدمی همچون ممکنه حسادت کنیم ولی سعی کن کنترلش کنی بهش ...

من جهیزیه که حقمه عروسیم و زندگی مستقل که حقمه برام شده رویا و آرزو. ندارمشون