2777
2789
عنوان

خیلی بهتون حسودی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از باطن زندگیا خبر نداری عزیزم ، من مشکلاتم مجردی هزار برابر تو بود بابای منم هزار برابر بدتر از باباش شما خسیس و بی مسئولیته و مامانم با هزاااارتا مشگلات و قرض جهیزیه جور کرد واسم از شوهرمم که به شدت متنفرم.  فقط نقطه مثبت زندگیم همون وجود مامانمه که همیشه هوامو داشته 

من جهیزیه که حقمه عروسیم و زندگی مستقل که حقمه برام شده رویا و آرزو. ندارمشون 

عزیزم ناشکری نکن،شرایط زندگی همه هم از اول خوب نبوده،در ضمن شرایط زندگی با مادرشوهر رو از اول خودت قبول کردی

من برای جهیزیم پول کم اوردم 2 روز هم مونده بود به عروسیم سرویس چوب رو بیعانه داده بودم نمیتونستم جور کنم. تو حیاط نشسته بودم داشتم گریه میکردم شوهرم اومد فهمید بنده خدا خودش هم دستش خالی بود 5 تیکه وسیله بزرگ باید میخرید برای خودش رو زورکی جور کرده بود نداشت که بهم بده بهم گفت بیابریم حلقه هامون بفروشیم مثل همون بدلی میخریم هیچکس نمیفهمه من قبول نمیکردم ولی آخرش چاره نداشتم حلقه هامونو فروختیم جور کردیم. منم کلی ناامید شده بودم اون چندروز آخر انقد غصه خورده بودم لاغر شده بودم ولی لحظه آخر همه چیز درست شد. خدا بزرگه عزیزم یه جوری دستتو میگیره که خودت باورت نمیشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
عزیزم ناشکری نکن،شرایط زندگی همه هم از اول خوب نبوده،در ضمن شرایط زندگی با مادرشوهر رو از اول خودت ق ...

من اصلاااااا مشکلی ندارم با خانواده شوهرم از خدامه باهاشون باشم

ان شاء الله خدا شفاتون بده و مامان بشی ولی منم نمیدونم شایدم منم بچه دار نشم از آینده که خبر ندارم

عزیزم خیلیا یه شوهر حتیومثل شوهر شما حقشونه ولی همونم نیست هزار تا چله و نذر و نیاز دارن به قشنگیای زندگیت فکر کن و بخاطر کوچیکترین چیز خدارو شکر کن

من برای جهیزیم پول کم اوردم 2 روز هم مونده بود به عروسیم سرویس چوب رو بیعانه داده بودم نمیتونستم جور ...

امیدوارم منم بتونم حلش کنم تابحال چندبار عروسیم عقب افتاد بخاطر بابام 

😔😔من هم مامان دارم هم بابا.... ولی چ فایده توخونش همش کتک میخوردم... 😔 امضام

اسم شما تو ذهنم مونده بود دیروز ب خواهرم گفتم استوری بلاگره بهارربانی رو دیدی؟گفت بهارربانی نداریم اون مهلا ربانیه😂😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اسم شما تو ذهنم مونده بود دیروز ب خواهرم گفتم استوری بلاگره بهارربانی رو دیدی؟گفت بهارربانی نداریم ا ...

😂

عزیززززم.....

التماس دعا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)