2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی اذیتم میکنه

149 بازدید | 17 پست

شوهرم خیلی اذیتم میکنه با این اخلاقش خیلی زور میگه بهم.من یه خواهر دارم خیلی از من و شوهرم خیلی کوچیکتره از روز عقدمون به این بنده خدا گیر داده و خیلی مشکلات دیگه از روز عقدمون به مهریه ام که بریم کمش کن که اونم مهریه رو با بزرگترها خودش حرف زدند میتونست نه بگه و قبول نکنه.به جهیزیه ام به همه چیز من گیر میده به زمینهای پدر من که اینها مال من هستند و کلی عذابم داده و خیلی آدم حرف در آوردن هستش منم آدم مظلوم و ساکتی هستم هروقت میخوام مثل خودش رفتار کنم کل خانوادشو خبر میکنه و خانوادمو میکشه خونشون در کل نمیدونم چیکار کنم باهاش.یک رفتار بد من این هست نمیتونم از خودم دفاع کنم و شوهرمم اذیتم میکنه و الانم گفته به مراسم خواهرت نرو و ما با اونها رفت و آمدی نخواهیم داشت میگه واسه یلدای مراسم خواهرت نرو در حالی که اون اومده بود.منم میخوان بگم اگه نزاری من برم منم نه مراسم خانواده ی شما نمیرم و نه اجازه میدم تو بری.چون ما هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم و عقدیم ولی این خیلی بهم زور میگه.چیکار کنم میگه حق نداری بری.خانوادمم میگن اگه اون نزاشت تو بری تو هم اجازه نده اون بره و خودتم نرو.چون فک و فامیلمون خواهند گفت چرا نیستی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اقده پروئه و شما کم زبونی

چرا باید به زمینای پدرشما چشم داشته باشه بهش بگو اون زمینا برا پدرمه چون زحمتشو کشیده بعدم برا مراسم خاهرت باید حضور داشته باشی

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم یه صوت یک ساعته ی خوب بهت معرفی میکنم با دقت گوش کن عمل کن سیاست زنانه و رفتار باشوهرو یادمیده جوری ک ب حرفت گوش بده. رایگانم هست میتونی ازگوگل دان کنی. صوت کلید مرد حبشی

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

این آقا پیرت میکنه تو زندگی...یه فکره اساسی براش بکن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

هنوز نرفتی سر خونه و زندگیت اینه وای به اون روز که زیر یه سقف بری. چه نقشه واسه مال و اموال یکی دیگه هم میکشه پرو. دوست داره بدون زحمت زمین و خونه بدن بهش عجب...

حتما به فکری بکن خواهرم با این آدم نمیشه زندگی کرد. باید جلوش وایستی از فاز ساکتی و مظلوم بودن دربیا.