[QUOTE=195809897]نوش جان، سیرابی رو چطوری درست میکنی[/QUOTاگه پاک شده نباشه پاک میکنم البته میتونی تمیز شده رو بخری که راحتره
بعد پیاز اول خرد میکنم با روغن تفت میدم بعد زرد چوبه و.ادویه کاری با پیاز تفت میدم بعد نخود که از روز قبل خیس کردم وسیرابی خرد شده رو با پیاز تفت میدم بعد ابمیرزم روش میزارم جوش بیاد بعد که جوش اومد زیرشو کم میکنم میزارم هفت هشت ساعت با شعله کم بپزه
بعد که پخت کامل نمک میزنم نمک زیاد بزن چون یکم به نمک زیاد نیاز داره
خیلی خوشمزه میشه
نخود اختیاریه بعضیا نمیزنن ولی من میزنمخوشمزه تر میکنه