2777
2789

چند ماهه عقدم. بابام پولداره ولی خسیسه برام جهيزيه نمیخره عروسیم عقب افتاد بخاطر بابام. قرارشد قبل محرم برم خونه خودم. یه جوری شده همه فهمیدن بابام خسیسه حتی مادرشوهرم فهمیده بهم میگه برات چله برداشتم بلکه بابات جهاز بخره. اون اوایل عقدمون هیچی به بابام نمیگفتم. الان جدیدا که متلک های فامیل زیاد شده خیلی فشار رومه هرروز به بابام التماس میکنم بابامم محل نمیده دیشب پدرشوهرم زنگ زده بابام که زودتر جهازو بخرید ما عروسی بگیریم گناه دارن این دو تا جوون.. بابامم عصبی. ولی جلوی مردم خودشو خوب نشون میده. امروز صبح اومده تو اتاقم شروع کرده منو به کتک زدن. میگه چرا نمی میری من راحت بشم برو کارکن جهازتو بخر به من چه ربطی داره اگه من بخرم کسی به من نمیگه آفرین! نمیدونم چیکار کنم از دستش.. هرکسی رو واسطه کردم بیاد باهاش حرف بزنه فایده نداره حرف شنوی نداره بشدت خسیسه ازش جون بخواه ولی پول نخواه. مجرد بودم از بابام و داداشام کتک میخوردم شده بودم یه دختر منزوی و عصبی گوشه خونه که حتی اجازه نداشتم تنها جایی برم.. انقدر دعاکردم تا ازدواج کنم راحت بشم ولی انگار قرار نیست راحت بشم

مادرت کجاست

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرت ک اینقدر نگرانه خو خودشم دست ب کار بشه

مادر شوهرت بجا چله گرفتن واست یخچال بگیره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

پس پولایی که داره رو میخواد چی کار کنه؟ 

افتاده رو دور لج و لجبازی 

ازدواج کردی و از اون خونه راحت شدی ماهی یه بار هم نرو خونشون. 

الان هم وام ازدواج بگیر

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را