2777
2789
عنوان

ازدواج کردم ولی بابام کتکم میزنه هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام ازدواجو چیکا کردی

نمیگم همچی میشه خرید ولی ضروری رو ک میشه خرید

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هزینه مراسم رو بده جهاز بدون خرید عروسی و مراسم برو سر زندگیت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
پس وظیفه یی کیه خوب خانواده ی پسرهم تاجایی که تونستن خریدن الان نباید یه دست بشقاب قاشق بخره برا د ...

اینجا همه چی وظیفه خانواده مرده 😶😶😶 کلا شوهر باید فقط به خانواده زن سرویس بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینجا همه چی وظیفه خانواده مرده 😶😶😶 کلا شوهر باید فقط به خانواده زن سرویس بده

حالا بخدا زندگیاشونو ببینی شوهره اصلا بهش محل نمیده ولی اینجا چنان فاز برمیدارن که

جهزیه هم یه کمکی به دختروپسر که اول زندگی سختی نکشن

..
حالا بخدا زندگیاشونو ببینی شوهره اصلا بهش محل نمیده ولی اینجا چنان فاز برمیدارن که جهزیه هم یه کمکی ...

دقیقا همین کمبودا باعث رفتار و حرف ان نرمال و غیرمنطقی میشه . کمبود خونه پدر رو تو‌خونه شوهر میخوان جبران کنن کمبود خونه شوهر رو تو زندگی پسراشون ولی حاضر نیستن خودشون یکم‌تلاش کنن . دقیقا جهاز و ... فقط یه کمک به زوج‌جوانه .

پس وظیفه یی کیه خوب خانواده ی پسرهم تاجایی که تونستن خریدن الان نباید یه دست بشقاب قاشق بخره برا د ...

شما خواهرشوهرش هستی ک میدونی تا جایی ک تونستن خریدن؟

سمت شما شاید ی دست بشقاب باشه 

سمت ما جهیزیه سبک نمیدن و کم نمیذارن .

و خب اینم طبیعتا نیازمند هزینه بالایی هست !

و منطقیش اینه ک هزینه تهیه وسایل موردنیاز زوج بین دوخانواده تقسیم بشه . 

بگذریم

من با توجه ب شرایط استارتر ک کتک میخوره و پدرش انرمال هست اینو گفتم .

اونا کمک کنن تا زودتر از اون خونه بیاد بیرون تا خدایی نکرده چیزیش نشده.

کاربری دست ۲ نفر🌟