2777
2789
عنوان

از هدف های زندگیت چخبر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست
مرسی انگیزه 🙏🙏💐

خواهش میکنم... 

البته شما هم روی هدفای خودت حساب باز کن دختر... 

چون ک وقتی به اون هدفای قشنگ و دوست داشتنیت برسی یه لذت و خوشحالی بهت دست میده ک انگار کل دنیا شده مال تو 🎉💥🏅

در سکوی موفقیت تورو خواهم دید... 

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن💥🤩🏆💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی دوستای قهرمانم.... ما توی تلگرام یه کانال داریم و در روز کلی چالش ها و کارای ک شمارو به هدفتون نزدیک تر میکنه رو میتونید یاد بگیرید.... دوست داشتید حتما سر بزنید.. خوشحال میشم.. 🏅🎉💥🏆🎊

https://t.me/successfull_mindd

چراییش اینکه میخام و لیاقتشو دارم ک ب اون جایگاه برسم هدفم شاید ب ۳۰ درصد راهشو رفتم هنوز کلیی راه ...

ایول باباااا چقدر خففففن 🏆🎊💥🎉🏆🏅

همینوووووو میخوایما... 🎊💥🎉

همین فرمون برو جلو درسته قهرماااااااات🏆🎉🏅🎊

دوست من... اگر هدفا توی ذهنت میان یعنی اینکه حتما از پس شون بر میای... 🏆💥🏅🎉 بی دلیل تو اونار ...

مرسی روحیه 

اما منم پا سال اینارو گفتم و الان متاسفانه میگم دنیای واقعی خیلی با این حرفا فاصله داره 

اینا حال ادم رو خوب میکنه اما آدم رو نمیرسونه

مرسی روحیه  اما منم پا سال اینارو گفتم و الان متاسفانه میگم دنیای واقعی خیلی با این حرفا فاصله ...

دیگ بستگی ب ارادت داره منم اگ وسط راه بگم ول کن کی حوصله داره چقدسخته نمیتونم خب مطمعنن ب اون هدفم نمیرسم(درضمن هدف باید باواقعت‌سازگارباشه)

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
مرسی روحیه  اما منم پا سال اینارو گفتم و الان متاسفانه میگم دنیای واقعی خیلی با این حرفا فاصله ...

خب قهرماااان من 🏅🎊🎉🏆💥

دو حالت داره... 

یا اینکه زندگیتو هم بر اساس مجازی هست و هم واقعیت ک این برای رسیدن به هدف طبیعیه ک غیر ممکنه... 

یا اینکه مجازی رو هرطور شده بخیالش بشی و فقط روی هدفات تمرکز کنی... 

اون متمرکز. بودنه مهمه قهرمان من🎉🏆🎊🏆🏅

برات مثال میگم... 

یک ذره بین تا روی یک نقطه متمرکز نشه برگه رو نمیسوزونه... 

هدفای تو هم باید اینجوری باشه قهرماااان🏆🏅💥🎊🎉

دیگ بستگی ب ارادت داره منم اگ وسط راه بگم ول کن کی حوصله داره چقدسخته نمیتونم خب مطمعنن ب اون هدفم ن ...

اره دقیقا.... 💥🎊🏅🎊

نکته خوبی اشاره کردی... 

البته چرایی و اشتیاق هم مهمه چون ک هرچی بیشتر هدفتو دوست داشته باشی... منوانع کمتر جلو راهت میاد یا بهتر بگم موانع سر راهت نمیتونه تورو متوقف کنه.... 💥🎊🏅🎉🏆

خوشم میاد این تبلیغ '' نبض خانواده'' هر تاپیکی هست و یه طوری چت میکنه ک انگار خود واقعیته... میگه از اتفاقا منم اینطورم و اونطورم.... 😅😂🏆💥🎉🎊🏅

خب قهرماااان من 🏅🎊🎉🏆💥 دو حالت داره...  یا اینکه زندگیتو هم بر اساس مجازی هست و هم واق ...

😄😄😄

اینم هست مشکل من این بود که وضعیتم تو کرونا تغییر کرد ولی رویه ام نه 

الان میرم انتخابی تیم امید استان اما یک ماهه تمرینات رو پیچوندم و الان میترسم توپ ازم فرار کنه 

کنکورم که هییییبچ برعکس دو سال قبل که مث هر خوندم 

اگر حداقل تمرینات رو بودم وارد تیم میشدم 

حالا نمیدونم چجور جمع کنم همه چیو

خب قهرماااان من 🏅🎊🎉🏆💥 دو حالت داره...  یا اینکه زندگیتو هم بر اساس مجازی هست و هم واق ...

😄😄😄

اینم هست مشکل من این بود که وضعیتم تو کرونا تغییر کرد ولی رویه ام نه 

الان میرم انتخابی تیم امید استان اما یک ماهه تمرینات رو پیچوندم و الان میترسم توپ ازم فرار کنه 

کنکورم که هییییبچ برعکس دو سال قبل که مث هر خوندم 

اگر حداقل تمرینات رو بودم وارد تیم میشدم 

حالا نمیدونم چجور جمع کنم همه چیو