2777
2789
عنوان

از هدف های زندگیت چخبر؟

277 بازدید | 27 پست

هر روز ک به هدفات فکر میکنی به چرایی هدف فکر میکنی یا چگونگی اون؟ 

ببین دوست من... تو به چگونگی و ایناش نیاز نداری ... اول باید یک چرایی محکم از هدفت داشته باشی ک چرا باید این هدف رو انتخاب کنی و بعد انتخاب کنی ک مثلا به چه جایگاهی برسی و غیره 

تو به چگونگیش کاریت نباشه دوست من .. فقط اینو بدون تا وقتی توکلت به خدا باشه... خداوند هم اسپانسر تمام هدفاتون میشه...( به شرط چرایی )

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن💥🤩🏆💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلااا که هدفم توی نی نی سایت نیومدنه نمیدونم چرانمیشه 

یع کاربریمو اون هفته لغو کردم 

اینم حذف کنم دیگه نمیتونم نیام

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

دارن دونه دونه به واقعیت میپیوندن😁✌

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
من گند زدم تو هدف های زندگیم 😭 همشو خراب کردم 😭

اشکال نداره دوست من... هدفات مثل پازلن... باید تیکه به تیکه بهشون برسی و کنار هم وصلشون کنی تا اون هدف بزرگت محقق بشه... 🏆💥🏅

هزار با هم ک خرابش کردی... از اول درستش کن چه اشکالی داره دوست من 💥🏅🏆🎉

فقط بدون ک اون هدفای تو هستن ک به زندگی و وجود تو معنا میدن... پس بلندو برو بدستشون بیار قهرمااااااان 🏆🎉🏅💥

به به همینووووووو میخوایما 💥🎉🏆🏅

بلهههه😁🥳

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اشکال نداره دوست من... هدفات مثل پازلن... باید تیکه به تیکه بهشون برسی و کنار هم وصلشون کنی تا اون ه ...

مرسییی خیلی انگیزه گرفتم 😎😎😎😎🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
گنننننند زدم به دنیام و هدف هام  امروزم دارم میرم مهر تاییدشو بزنم تو زندگیم ده روز دیگم به نه ...

دوست من... اگر هدفا توی ذهنت میان یعنی اینکه حتما از پس شون بر میای... 🏆💥🏅🎉

بی دلیل تو اونارو انتخاب نکردی... 🏅💥

پس اگر گند زدی اشکال نداره این تازه اول راهه... باید بلند شی و ادمه بدی و به همه نشون بدی ک چقدر قدرتمندی و هرچقدر بخوری زمین بازم میتونی ادامه بدی 💥🏆🎉🏅

خودتو باور کن قهرماااااان 🏅💥🎉🏆

به توانایی هایی ک داریی ایمان داشته باش.... 💥🏅

مولانا شعر قشنگی داره ک میگه : 

این طلب در تو گروگان خداست. 💥🎉

زان ک هر طالب به مطلوبی سزاست. 🏆🏅💥🎉🏆