2777
2789
عنوان

دعوام شده با همسرم

350 بازدید | 39 پست

دعوام شده باهاش شام نخوردم عین خیالشم نیومد الانم چنان خوابیده ولی من نمیتونم بخوابم جدا از هم خوابیدیم چقد بده وابستگی خودش بی احترامی می‌کنه ولی هر چی میگه من میگم خودت میگ حاظر جوابی خب چی کنم میگ من فرق دارم با تو درسته حرفش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🔴🔴 قوانین قهرکردن در رابطه زناشویی:

قهر كردن يك نوع خشم و عصبانيت موذيانه است كه ميتواند به روابط آسيب جدي بزند.

🔹قوانين قهر كردن

🚫1) حق نداریم به خانواده های هم توهین کنیم.

🚫2) حق نداریم مسائل و مشکلات کهنه رو مطرح کنیم.

تو هر دعوا فقط راجع به همون موضوع بحث میکنیم.

🚫3) شام و ناهار نپختن و شام و ناهار نخوردن نداریم.

همه اعضا مثل حالت عادی باید برای غذا حاضر باشن. 

🚫4) سلام و خداحافظی در هر صورت لازمه

🚫5) هیچکس حق نداره جای خوابشو عوض کنه.

🚫6) هر کس برای آشتی پیش قدم بشه اون یکی باید براش کادو بخره.

🚫7) حق نداریم اشتباه طرف مقابلو تعمیم بدیم.

مثلا عبارت تو همیشه....

ممنوعه.⛔️

چون اینکار دعوا رو به اوج میرسونه.

🚫8) باید به هم فرصت بدیم که هرکی راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا پنج دقیقه صحبت کنه و طرف دیگه هم پنج دقیقه زمان برای پاسخگویی داره و بعد اگه حرفی باقی موند باید به فردا موکول بشه تا سر و ته بحث مشخص باشه.

اگر افراد مي توانستند ياد بگيرند كه آنچه براي "من" خوب است لزومي ندارد كه براي "ديگران" هم خوب باشد، آنگاه دنياي شاد و خوشايندتري مي داشتيم...!

"تئوري انتخاب" به ما مي آموزد كه دنياي مطلوب من، اساس و شالوده زندگي من است و نه اساس و شالوده زندگي ديگران...!

کانال تلگرام: @ma_vashoma🔸

👈بعد از  ورود ، Join  را فشار دهید.

مردا خیلی پستن خیلی رذلن خیلیییییی

شوهره منو نمیگی دیروز یه جوری کل روزو گذاشت تو اتاق پنکه سقفی نصب کرد انگار مرگ و زندگیش به اون وصل میشد اسیرمون کرد با بچه کوچیک و...حالا ساعت۵ صبح اونده تمااام لامپارو روشن میکنه دنبال پیچگوشتی میگرده با فحش و تحقیر و کتک.که چی بخار اب سردشو نمیدونم چکارکنه.خدایا کاش بخابم بیدارنشم

دوستت دارم خدا💞