2777
2789
عنوان

حقوق پدر

187 بازدید | 22 پست

بچه ها من یه دختر دایی دارم که داییم فوت شده موقعیت خوب داره در حد خودش واسه ازدواج یه خونه و یه آپارتمانی بهش ارث رسیده ماشینم داره حالا ماهی ۱۵ حقوق داییم و داره میگیره که اگه ازدواج کنه قطع میشه میگه نمی‌خوام ازدواج کنم. بنظر شما تصمیمش منطقی شما هم بودید ازدواج نمیکردین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالتی ندارم با هم صمیمی هستیم و خب منم نگرانشم خواستم یه مشورت کنم

قطعا که ازدواج نکردن کار اشتباهیه

مگر خیلی مقید به اسلام نباشه که بتونه بچه دار بشه که از لذت مادر بودن به خاطر پول محروم نشه

یعنی خانمها به خاطر پول ازدواج میکنن؟

نه میگم بخاطر قطع نشدن حقوق باباش نمی‌خواد ازدواج کنه وگرنه ازدواج دوس داره بنظرتون کارش درسته یا نه خودمم نمی‌دونم و دخالتی هم نکردم چون واقعا نمی‌دونم چی درسته چی غلط 

قطعا که ازدواج نکردن کار اشتباهیه مگر خیلی مقید به اسلام نباشه که بتونه بچه دار بشه که از لذت مادر ...

بچه که لذتی نداره همش زحمته حالا جنبه های دیگه ازدواج خوبه

بله مگه شما زن رو با پول نمی خرید ببین الان زندگی ما به گند کشیده شده الکی هم اسمشو گذاشتیم زمانه پیشرفت کرده کجاش پیشرفت کرده که من نمیدونم شما بگید من بدونم اصلا

إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ (هود/١١٤)قطعا نیکی ها بدی ها را از بین می برند.
من اصلا متوجه نشدم

متوجه نیستی ایشون بخاطر پول داره گند میزنه به زندگیش متوجه نیستی بخاطر مهریه ۲ هکتار باغ و ۱۰۰۰ سکه و ...

طرف ترجیح میده ازدواج نکنه

این همه ثروتو دادن بهت میخوای چیکار آخه یه زندگی ساده داشته باش مطمئن باش خدا هم به کوچکترین عمل تو راضی میشه نه اینکه خودتو با دیگران مقایسه کنی

إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ (هود/١١٤)قطعا نیکی ها بدی ها را از بین می برند.
بچه که لذتی نداره همش زحمته حالا جنبه های دیگه ازدواج خوبه

شاید نظر الانت این باشه

ولی قطعا در اینده نظرت متفاوت خواهد شد

از یه سنی به بعد خیلی آدم احتیاج داره به محبت مادر فرزندی

متوجه نیستی ایشون بخاطر پول داره گند میزنه به زندگیش متوجه نیستی بخاطر مهریه ۲ هکتار باغ و ۱۰۰۰ سکه ...

چرا عصبانی میشی دوست عزیز دیگه اینم سبک زندگی ایشون چه می‌دونم لابد اینطور آرامش داره