2789

کسی شرایطش مثل من باشه بیاد باهم درس بخونیم انگیزه بگیرم

البته من دوتا بچه دارم و سومی هم باردارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام آفرین بهت کدوم شهری . دیپلم خودت چیه ؟ میشه از انسانی منم برم تجربی ؟ چطوری باید اینکارو کنم .خیلی دوست دارم پزشکی بخونم ولی نمیدونم با ۳۹سال سن اصلا میتونم یانه .بچه ندارم درگیر نازایی و مرده زایی هستم .

به خدا اعتماد کن...  

با سه تا بچه درس خوندن چیه؟

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔

سلام آفرین بهت کدوم شهری . دیپلم خودت چیه ؟ میشه از انسانی منم برم تجربی ؟ چطوری باید اینکارو کنم .خ ...

میری ترمیم دروس تجربی رو میدی و برا خودت سوابق ایجاد میکنی

و کنکور تجربی شرکت میکنی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

سلام آفرین بهت کدوم شهری . دیپلم خودت چیه ؟ میشه از انسانی منم برم تجربی ؟ چطوری باید اینکارو کنم .خ ...

پزشکی الان فوق العاده سخت شده قبولیش. شما تازه اگر40سالگیت قبول شی بعد 8سال میشی پزشک عمومی تازه کار

بالای45سال هم فک کنم نمیتونه برا ازمون تخصص شرکت کنه

انشالا که موفق باشی ❤️😇 خانوما میشه بیاین تاپیک قبلم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

دوست عزیزم برای پزشکی حداقل در روز باید7ساعت درس بخونی. تازه شما که باید از پایه کلا بخونی چون ده سال از کنکور فاصله داشتی باید ساعات مطالعت خیلی زیاد باشه.. تازه کلی هم هزینه باید بکنی چون فقط به خودخوانی کفایت کنی اصلا نتیجه نمیگیری، بعد به دنیا اومدن بچت هم که دیگه کلا وقت نمیکنی بخونی. اگر میتونی یه سال بعد به دنیا اومدن بچت با سه تا بچه و کارای خونه روزی8الی10ساعت درس بخونی پس بهش فکر کن

چه ربطی داره مگه بده هدف داره میخواد درس بخونه؟

عزیزم اصلا کسی که زیر ۵ پنج تا بچه داره نباید کنکور بده

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔