2777
2789
عنوان

حقوق پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
متوجه نیستی ایشون بخاطر پول داره گند میزنه به زندگیش متوجه نیستی بخاطر مهریه ۲ هکتار باغ و ۱۰۰۰ سکه ...

زندگی ساده برای آدمایی با همون سطح هست

بهتره هر کس با هم کفو خودش ازدواج کنه

شاید نظر الانت این باشه ولی قطعا در اینده نظرت متفاوت خواهد شد از یه سنی به بعد خیلی آدم احتیاج دا ...

من همیشه میگم خودم برای پدر مادرم چه کردم که بچم برای من بکنه شاید شما بچه خوبی بودی من که فقط زحمت بودم برای اون بندگان خدا و هنوزم هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی ساده برای آدمایی با همون سطح هست بهتره هر کس با هم کفو خودش ازدواج کنه

آره این طوری تو جامعه هم فقیری‌ نمیمونه پول دار ها پول دار تر می شند و فقرا فقیر ها چی بگم با این طرز فکری که کردی فرهنگ مهمه نه پول 

إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ (هود/١١٤)قطعا نیکی ها بدی ها را از بین می برند.
آره این طوری تو جامعه هم فقیری‌ نمیمونه پول دار ها پول دار تر می شند و فقرا فقیر ها چی بگم با این طر ...

مگه ازدواج برای پول دراوردنه

ادما باید تلاش کنن برای ارتقا سطح زندگیشون نه اینکه بخوابن تا یه ازدواج به خاطر پول کنن

قطعا تفاوت سطح مالی باعث اختلاف و در اکثر موارد طلاق میشه

نه میگم بخاطر قطع نشدن حقوق باباش نمی‌خواد ازدواج کنه وگرنه ازدواج دوس داره بنظرتون کارش درسته یا نه ...

خب منظور منم همینه، مگه ادمها به خاطر نیاز مالی ازدواج میکنن؟ ادمها تو یه سنی بعد از اینکه به خود شناسی میرسن  نیاز پیدا میکنن که یه نفر از لحاظ روحی اونا رو کامل کنه و ازدواج میکنن.ازدواج این نیست که به خاطر نیاز مالی با یه مرد ازدواج کنیم  پس خانمهای شاغل هم همسر احتیاج ندارن!

ولی اگه تصورش از ازدواج بر اورده شدن نیازهای مالیه بهتره فعلا ازدواج نکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
مگه ازدواج برای پول دراوردنه ادما باید تلاش کنن برای ارتقا سطح زندگیشون نه اینکه بخوابن تا یه ازدوا ...

این طرز فکر کاملا غلطه آدما همه که نمیتوانند ثروث مند باشند. کی گفته تلاش نکنه تلاش هم بکنه ولی این طوری راحت میشه و سن ازدواج دیگه به ۲۵ یا ۳۰ نمیرسه تازگی ها میبینم ۴۰ یا ۵۰ روهم رد کرده مگه چی میشه یه پسر پولدار یه دختر فقیر رو انتخاب کنه برای ازدواج این طوری اونم از فقیر بودنش احساس خجالت نمیکنه.بعضی ها میگن این طوری منت میشه و فلان به نظرتون منت همسر بهتر از بقیه نیست؟ این طوری زن دیگه فکر نمیکنه کالای جنسی هست بلکه هر دوتاشون واسه هم هستند و تا آخر باهم سر میکنند. 

إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ (هود/١١٤)قطعا نیکی ها بدی ها را از بین می برند.