بچه ها من یه دختر دایی دارم که داییم فوت شده موقعیت خوب داره در حد خودش واسه ازدواج یه خونه و یه آپارتمانی بهش ارث رسیده ماشینم داره حالا ماهی ۱۵ حقوق داییم و داره میگیره که اگه ازدواج کنه قطع میشه میگه نمیخوام ازدواج کنم. بنظر شما تصمیمش منطقی شما هم بودید ازدواج نمیکردین ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه میگم بخاطر قطع نشدن حقوق باباش نمیخواد ازدواج کنه وگرنه ازدواج دوس داره بنظرتون کارش درسته یا نه ...
خب منظور منم همینه، مگه ادمها به خاطر نیاز مالی ازدواج میکنن؟ ادمها تو یه سنی بعد از اینکه به خود شناسی میرسن نیاز پیدا میکنن که یه نفر از لحاظ روحی اونا رو کامل کنه و ازدواج میکنن.ازدواج این نیست که به خاطر نیاز مالی با یه مرد ازدواج کنیم پس خانمهای شاغل هم همسر احتیاج ندارن!
ولی اگه تصورش از ازدواج بر اورده شدن نیازهای مالیه بهتره فعلا ازدواج نکنه
مگه ازدواج برای پول دراوردنه ادما باید تلاش کنن برای ارتقا سطح زندگیشون نه اینکه بخوابن تا یه ازدوا ...
این طرز فکر کاملا غلطه آدما همه که نمیتوانند ثروث مند باشند. کی گفته تلاش نکنه تلاش هم بکنه ولی این طوری راحت میشه و سن ازدواج دیگه به ۲۵ یا ۳۰ نمیرسه تازگی ها میبینم ۴۰ یا ۵۰ روهم رد کرده مگه چی میشه یه پسر پولدار یه دختر فقیر رو انتخاب کنه برای ازدواج این طوری اونم از فقیر بودنش احساس خجالت نمیکنه.بعضی ها میگن این طوری منت میشه و فلان به نظرتون منت همسر بهتر از بقیه نیست؟ این طوری زن دیگه فکر نمیکنه کالای جنسی هست بلکه هر دوتاشون واسه هم هستند و تا آخر باهم سر میکنند.
إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئَاتِ (هود/١١٤)قطعا نیکی ها بدی ها را از بین می برند.