2777
2789

من قبلا اعتقادی نداشتم ولی امشب یه خانوم تـاروت برام گرفت از تجعب هنوز تو شوکم و اعتقاد پیدا کردم لطفا برام دعا کنید مشکلاتم حل بشه😔

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

هزینه دادی؟ 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گرفت فالگیر؟

یا هنینجوری تو گوگل زدی گرفتی؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
کی گرفت فالگیر؟ یا هنینجوری تو گوگل زدی گرفتی؟

نه دخترخالم معرفی کرد گفت خیلی کارش درسته منم دلو زدم به دریا و گرفتم😁

عزیزم اگه بگم فردا فکر میکنن تبلیغه

اگه رایگان واست گرف میشه فقط ب من تو خصوصی بگی؟خیلی نیاز دارم لطفا 

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
نه دخترخالم معرفی کرد گفت خیلی کارش درسته منم دلو زدم به دریا و گرفتم😁

جنی منی نبود که

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اگه رایگان واست گرف میشه فقط ب من تو خصوصی بگی؟خیلی نیاز دارم لطفا 

از من سی هزار گرفت عزیزم

از من سی هزار گرفت عزیزم

تلفنی میگیره اگه میگیره شمارشو خصوصی بفرست لطفا بد جور احتیاج دارم

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه