2777
2789
عنوان

از کار شوهرم عصبانی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 22 پست
اینجور ادما واقعا درس نمیشن متاسفانه شاید یکم بتونی جلوشو بگیری فقط  اخه اونم شش ملیون؟ بگو م ...

بهش گفتم،دعوامون شد،خودشم البته ته اش قبول کرد حرفمو

ولی دیگه چه فایده😑

دهن بینه زود خر میشه

خوش به حالت من بودم طلا میخریدم. لپ تاپ 

لپ تاپ خودم دارم،اخه شاغلم خودم

اهل طلا گذاشتنم نیستم،ولی حالا که اینطور شد میخرم

بزار همیشه تو بدهی و بدبختی بمونه

لیاقتش بیشتر از این نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم،دعوامون شد،خودشم البته ته اش قبول کرد حرفمو ولی دیگه چه فایده😑 دهن بینه زود خر میشه

اگه با دعوا لج میکنه با مظلومیت بگو اون روزا رو هی یادش بیار که چکارا کردن اگه بازم نکرد خودت ذره ای مراعاتشو نکن انقد بخر که صداش در اومد بگو من سختیامو کشیدم برا بقیه نخر تا داشته باشی 

یا هروقت برا اونا چیزی خرید یک کاری کن که خوشش نمیاد 

شاید راستش حرفایی که بهت میگم روش خوبی نباشه ولی واقعا ادم منفجر میشه شوهرت اینجور باشه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

اکثر مردا همینن هی باید یادآوری کنی که این قوم چه کارا که نکردن.. من که میگم فراموش کارن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اگه با دعوا لج میکنه با مظلومیت بگو اون روزا رو هی یادش بیار که چکارا کردن اگه بازم نکرد خودت ذره ای ...

نه درست میگی،اولش عصبی شدم صدام رفت بالا،دیدم داره قاطی میکنه،خودمو زدم به مظلومیت،چون قاطی کنه  ممکنه بزنه،بعدش باهاش اروم حرف زدم قانع شد،ولی کلا بعضی مردها مثل شوهر من،خیلی دهن بینن،مدام باید تو گوششون خوند،منم نمیخوام غرغرو باشم،ولی از این به بعد زیر زیرکی بلایی سرش بیارم،محتاج یه هزارتومانی باشه

اره دور از جون،خنگ تشریف دارن 😑

🤭

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)