2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 86 پست
به همسرت کاسنی بده ولی برو بخر دمنوشش رو دم کن شوهرت بخوره با عسل بخوره عرقش خوبه ولی کاسنی رو دم کن ...

خیلی ممنون از راهنماییت  چشم سعی میکنم همه رو انجام بدم.

راستی نشونه کبد چرب چیه؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
واقعا😐😐؟؟ شوهر منم کبدش چربه وای میخوام دومی پسر بشه هردوتا جنس و داشته باشم چه کنم😐😂😂

نمیدونم اینطور شنیدم یکی از فامیلامونم شوهرش کبدش چربه بچشون دختر شد

طب سنتی به ما گفت بچه دار نمیشین باید شوهرت کبدش پاکسازی بشه

اینقد سرکه انگبین کلی دمنوش عرقیات خورد تا یکم وزنش پایین امد

فقط بگو شوهرت وزنشو کم کنه صبح شب پیاده روی تند بره

کاسنی بده بخوره

غذاشو با روغن طبیعی درست کن غذاشو کم کنه سنگک استفاده کنه میوه بیشتر بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون از راهنماییت  چشم سعی میکنم همه رو انجام بدم. راستی نشونه کبد چرب چیه؟

خواهش میکنم

خستگی خواب آلودگی بدن جوش میزنه

سونوگرافی برین دقیق میگن کبد گرید چنده

اگه کبد همسرت چرب بود دوقاشق غذاخوری خاکشیر تمیز بشور بزار خیس بشه صبح ناشتا با یه لیوان آب بجوشون 10دقیقه بجوشه بعد ناشتا بده همسرت بخوره سریع کبدش پاک میشه

خواهش میکنم خستگی خواب آلودگی بدن جوش میزنه  سونوگرافی برین دقیق میگن کبد گرید چنده اگه ک ...

نه خداروشکر هیچ کدوممون این علایم رو نداریم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خب عالیه فقط رژیم غذاییو رعایت کنین مردا بیشتر کبدشون چرب میشه چون شکم دارن درضمن کبدچرب از چربی زی ...

نه شکم و چربی اصلا نداره،بدنش عضلانیه 

راستی چه روزایی باید اقدام گرد،

پریودیت کی هست؟

۲۶ ام پریود شدم

۲۶ ام پریود شدم

همین 26؟

خب 7روز پریود میشی؟

یه روز بعد پریودی تمیز شدی اقدام کنین شب باشه بهتره

ولی اگه ترشحات سفید تخمک گذاری ازت میاد بعد از پاک شدن هر روز ببین اون ترشحات میاد یا نه

اگه اون ترشحاتو دیدی سریع اقدام کنین حتی اگه ظهرم شد شوهرت خونه بود

کیت تخمک گذاریم هست از داروخانه بخر بعد از تمیزی بزار ببین اگه خطا پررنگ شد یعنی تخمک گذاریت نزدیکه کیتم ساعت صبح یا 12ظهر بزنی بهتره

همین 26؟ خب 7روز پریود میشی؟ یه روز بعد پریودی تمیز شدی اقدام کنین شب باشه بهتره ولی اگه ترشحات س ...

بله همین ۲۶ ام.

پریودیم ۳ روزه اس

بله با کیت آشنا هستم.

من خودم با کیت متوجه نشدم فقط از ترشح متوجه شدم

منم ترشح ندارم متاسفانه ،ولی کیت میزنم

برنامه تعیین تخمک گذاری هست دانلود کن سیکل پریودی با تاریخ پریودی بزنی بهت میگه تخمک گذاریت چه روزیه ...

یه برنامه بود اسمش مینت بود کیتم طبق اون رنگ نمی‌گرفت