الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
صبحونه هم کامل بخورین نون سنگک روغن حیوانی بگیر رو هرغذایی میخوری بریز کمرتو سفت میکنه
روغن حیوانی دارم،هرازگاهی باهاش تخم مرغ میپزم
صبحونه اصلا نمیتونم بخورم متاسفانه
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
عزیزم پاینده باشه همسرم عاشقه بچه دختره ولی بعد گفت هرچی باشه مهم نیست فقط سلامتی مهمه
مردا دختر دوستن.
شوهر منم عاشقه دخترمونه،بهش میگم رژیم بگیریم برا پسر، میگه ولش کن یا دختر میشه یا پسر دیگه،😐
خب باید صبحونه بخوری ساعت 7 تا 9صبح بخوری بهتره خودتم فولیک اسید هرروز بخور اگه پسر میخوای باشه کا ...
چشم همرو رعایت میکنم.
شما چند ماه اقدام بودید؟
اره همسرم چون خواهرم نداره خیلی دختر دوس داره خودمم دوس دارم ولی به نظرم رژیم اینا زیاد تأثیر نداره ...
اونکه صد در صد،دست بالاییه.
انشالا برای شما هم هر چی خیره پیش بیاد