2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون بچه نمیخواستین؟

یه دختر ۹ ساله دارم.

۵ ماهه که دارم برا پسر اقدام میکنم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
کاسنی دم کردم،الان بهش میدم. تخمک گذاریم رو از رو کیت متوجه میشم،وقتی کیت دو خط شد،اون موقع اس دیگه ...

صبحونه هم کامل بخورین نون سنگک با هرچی دوس داری

روغن حیوانی بگیر رو هرغذایی میخوری بریز کمرتو سفت میکنه

صبحونه هم کامل بخورین نون سنگک روغن حیوانی بگیر رو هرغذایی میخوری بریز کمرتو سفت میکنه

روغن حیوانی دارم،هرازگاهی باهاش تخم مرغ میپزم

صبحونه اصلا نمیتونم بخورم متاسفانه

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
عزیزم پاینده باشه همسرم عاشقه بچه دختره ولی بعد گفت هرچی باشه مهم نیست فقط سلامتی مهمه

مردا دختر دوستن.

شوهر منم عاشقه دخترمونه،بهش میگم رژیم بگیریم برا پسر، میگه ولش کن یا دختر میشه یا پسر دیگه،😐

روغن حیوانی دارم،هرازگاهی باهاش تخم مرغ میپزم صبحونه اصلا نمیتونم بخورم متاسفانه

خب باید صبحونه بخوری ساعت 7 تا 9صبح بخوری بهتره

خودتم فولیک اسید هرروز بخور

اگه پسر میخوای باشه کاسنی رو با عسل یا خرما به همسرت بده بخوره

چون کاسنی طبعش سرده دخترزایی میاره

گرمی جاتم زیاد بخورین موز گردو خرما 

مثلا لبنیات سرده فعلا نخورین

خب باید صبحونه بخوری ساعت 7 تا 9صبح بخوری بهتره خودتم فولیک اسید هرروز بخور اگه پسر میخوای باشه کا ...

چشم همرو رعایت میکنم.

شما چند ماه اقدام بودید؟

مردا دختر دوستن. شوهر منم عاشقه دخترمونه،بهش میگم رژیم بگیریم برا پسر، میگه ولش کن یا دختر میشه یا ...

اره همسرم چون خواهرم نداره خیلی دختر دوس داره

خودمم دوس دارم ولی به نظرم رژیم اینا زیاد تأثیر نداره فقط کاره خودشه چی بده چی نده

اره همسرم چون خواهرم نداره خیلی دختر دوس داره خودمم دوس دارم ولی به نظرم رژیم اینا زیاد تأثیر نداره ...

اونکه صد در صد،دست بالاییه.

انشالا برای شما هم هر چی خیره پیش بیاد