2777
2789

بچه ها من ١٨ روزه سقط كردم هفت روز خونريزى داشتم الان حدود دوازده روزه لكه بينى دارم به نظرتون طبيعيه چون لكه بينى دارم سنو هم نميتونم برم بايد چيكار كنم ؟؟؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

باید سونو بری ممکنه بقایا مونده باشه دردسرساز بشه برات 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

تا ۲۳روز داشتم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا ۲۳روز داشتم

بعد چيكار كردى عزيزم ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بعد چيكار كردى عزيزم ؟

بعد تموم شد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من البته تو بیمارستان سقط کردم بعدش منو بلافاصله فرستادن سونو دیدن بقایا دارم کورتاژ شدم  ده روز بعدم مجداد سونو دادم برای کنترل تا سه هفته لک بینی داشتم 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
باید سونو بری ممکنه بقایا مونده باشه دردسرساز بشه برات

الان كه لكه بينى دارم سنو قبول ميكنه كه برم ؟ 

من تا حدود چهل روز بعد خونریزی داشتم 

البته قطع میشد دوباره یهو میومد

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
الان كه لكه بينى دارم سنو قبول ميكنه كه برم ؟ 

اره عزیزم من لکه بینی داشتم دو بار سونو شدم تو دو هفته بقایا داشتم با مکافات دفع شدن حتما برو خدایی نکرده مشکل ساز نشه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
من البته تو بیمارستان سقط کردم بعدش منو بلافاصله فرستادن سونو دیدن بقایا دارم کورتاژ شدم  ده رو ...

پس ممكنه منم بقايا داشته باشم ؟

اره عزیزم من لکه بینی داشتم دو بار سونو شدم تو دو هفته بقایا داشتم با مکافات دفع شدن حتما برو خدایی ...

با چى بقايا رو دفع كردى ؟

من تا حدود چهل روز بعد خونریزی داشتم  البته قطع میشد دوباره یهو میومد

شما بقايا داشتى ؟

ببخشیدمیپرسم‌برچی‌سقط‌کردی‌اخه‌من‌نامزد‌هستم‌ومیخوام‌سقط‌کنم‌‌اسم‌قرص‌ومیتونی‌بگی‌گلم❤❤

جنين قلب نداشت دكتر قرص داد سقط كردم آزاد قرص نميدن حتما بايد دكتر بنويسه خود بيمارستان سقط كنى